U svakom slučaju kad se bude porodila svi ste pozvani da SKIDAMO STAKLO I MEĆEMO GVOŽVDJE

I dobro veži pertle...Dragon napisao:Pazi da ne budes u AR majici kad krenemo da te cepamo...
Dragon napisao:" onclick="window.open(this.href);return false;
Pogledajte ko je uploadovao ovaj klip...sumnjivo...
nelle napisao:Fuckne mogu da dodjem jer mi je gospodja sumnjiva sa spuštenim stomakom pa moram da budem na stand-by varijanti!
U svakom slučaju kad se bude porodila svi ste pozvani da SKIDAMO STAKLO I MEĆEMO GVOŽVDJE![]()
Vitjsa napisao:Znači da vodim Beksa?
Znači vi da pišete o Alfama a ja o usranim pelenama,avent flašicama i nan 1 hrani ili dojenju!sale_75 napisao:Posto ces ti u najskorijem vremenu dobiti prinovu mislim da je red da ti pokrenes jednu lepu temu na ovom forumu o bebama gde ce se komentarisati i pisati o lepim stvarima.
Ovo se Bole ne odnosi na tebe i mene. Nama ce biti zabranjen pristup!![]()
![]()
Sigurno si promasio: http://www.arcs.org.rs/forum/viewtopic.php?f=50&t=53009sale_75 napisao:Posto ces ti u najskorijem vremenu dobiti prinovu mislim da je red da ti pokrenes jednu lepu temu na ovom forumu o bebama gde ce se komentarisati i pisati o lepim stvarima.
Ma ja bih ga sigurno vodio, nego moram pre toga kod Miquea pa pokušavam to da ishendlujemDragon napisao:@Bole...nasao sam super klip Fabie SDI...zove se Tragic acceleration.![]()
Vitjsa napisao:Znači da vodim Beksa?
Mozes, ali ako ja dovedem svoju klinku, velika je sansa da ce Beks biti kidnapovan..ona obozava zlatne retrivere...
Mi dolazimo sa dva decaka probisveta ali zato veeelika ljubitelja alfiDragon napisao:Mozes, ali ako ja dovedem svoju klinku, velika je sansa da ce Beks biti kidnapovan..ona obozava zlatne retrivere...
Ajde de, bice tu i zajednickih tema, tipa podrigivanje u kafani i kucinelle napisao:Znači vi da pišete o Alfama a ja o usranim pelenama,avent flašicama i nan 1 hrani ili dojenju!sale_75 napisao:Posto ces ti u najskorijem vremenu dobiti prinovu mislim da je red da ti pokrenes jednu lepu temu na ovom forumu o bebama gde ce se komentarisati i pisati o lepim stvarima.
Ovo se Bole ne odnosi na tebe i mene. Nama ce biti zabranjen pristup!![]()
![]()
Haha Vojo kraaaaljuvojaalfa napisao:Vićo ja sam mislio da je Beks pivo al dobro šta da se radi a ti Nelle sedi kući i uživaj
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”