1.7 16v, problemi
Pozdrav drustvo! Dunuo mi motor na mojoj 145-ici, 1.7 16v boxer je u pitanju. Posto ne znam sta da radim, iskreno, mrzi me da ga otvaram, dolazi u obzir i drugi motor. Moje pitanje je da li moze da se ubaci neki drugi motor osim boxer-a? Twin spark znam da ne moze. Da li moze v6?
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Sve može samo je pitanje koliko prepravki je potrebno uraditi. Lakše ti je da središ taj motor nego da ubacuješ neki drugi, a i zvuk boxera je neponovljiv 

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
Za sve to si upravu. Prepravke su neophodne, pa trazim mogucnost za eventualne manje prepravke ako bih stavljao drugaciji motor. Sumnjam da tu postoji neko jednostavno resenje. Bitno je da ona nije prolupala, pa se da uraditi. Trosi vodu i pusta ulje u auspuh 

- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
- Santino
- potenziato
- Garaža: 155 scary fast
Svakako je bolja opcija v6 u ts-ovu karoseriju...
Kod boxera pozicije mnogih elemenata su izmestene sto znaci samo potencijalni problem kod pakovanja...
Kod boxera pozicije mnogih elemenata su izmestene sto znaci samo potencijalni problem kod pakovanja...

- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW