Trka Beranovac, subota 14h
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
http://www.gonzaracing.com/index.php/ve ... u-kraljevu
Idemo Dijego i ja pa ako neko još hoće.
Idemo Dijego i ja pa ako neko još hoće.
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Vojo,a kad ste mislili meni da javite?
sent from Kenda digitron using Tapatalk

- Sone Bg
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2002
-
Ka
- Drug Član
Re: Trka Beranovac, subota 14h
TheWickerMan napisao:Vojo,a kad ste mislili meni da javite?
Kad si ti Bole mislio nama da javiš?
- TheWickerMan
- Administrator
- vojaalfa
- Drug Član
- TheWickerMan
- Administrator
Vojo, na 5 km od kuce... Javite se ujutru...

- vojaalfa
- Drug Član
-
Ka
- Drug Član
Ja od danas mogu da se porodim svakog trenutka.......u stvari žena jbg,nigde ne smem da mrdam!!
Samo malo zezam Boleta........Boleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Lepo se provedite!
Samo malo zezam Boleta........Boleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Lepo se provedite!

- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Lepo se provedite, ja nazalost ne mogu da idem 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- TheWickerMan
- Administrator
@ Nele
'Bem li ja tebe malo

@ edin
Imas li sta da posaljes majstoru ?
'Bem li ja tebe malo

@ edin
Imas li sta da posaljes majstoru ?

- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Sve je poslato i stiglo, bice valjda uskoro i gotovo 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
-
ki
- Drug Član
- Sone Bg
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2002
- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
- OMP
- Garaža: GP TJet
stigoste li iz KV-a? doduse wickeru je bilo najdalje pa verujem da on jos nije 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- TheWickerMan
- Administrator
- vojaalfa
- Drug Član
Ljudi plin je čudo, kad smo išli tamo sipao 30l na MBG i pravac auto-put pa Kraljevo, prešo 200km a on spržio 25-26l počeo da prebacuje sam na benzin auto pred Kraljevo počeo nešto da trzucka i baš me smorio već sam pomislio kablovi, svećice i ostala čuda muda. I tako ti mi svratimo opet na pumpu u Kraljevu(Mol) i sipamo 23l. Auto se preporodio, išli smo preko Topole i Avalskim maltene sve je petom izvukao a za nekih 180km je potrošio oko 15l.
Toliko o plinu
Bile su tri divizije, šta da vam kažem bilo je to ko u filmu kako je propao rokenrol, jugići još bože pomozi ali ova treća divizija gde su bile spojene hobi, st i još neka klasa, pa to je cirkus, svega i svačega. Inače staza kao staza me oduševila, ima potencijala tu da se napravi baš nešto dobro ali to će očigledno sačekati neku novu tranziciju.
Toliko o stazi
Bole nam je bio pravi domaćin kao i uvek, bio je strpljiv sa nama i sa našim zahtevima(te ajd ovamo da stanemo te ajd onamo da stanemo) i tako to. Na trci smo sreli i kolegu OMP-a koji nas je malo uputio ko je ko i šta je šta na Beranovcu pošto poznaje dosta ljudi koji se bave trkama. A što se tiče Doktora šta da kažem, odličan suvozač i odlično društvo, pogotovu kad noću negde na putu sretneš zeta koji se vraća iz Hrvatske i kad još posle toga sretnemo Doktorevog drugara sa 156-icom i svratimo na pivo i zonu B u Vox-u.
Slike i video materijal kasnije
Toliko o plinu
Bile su tri divizije, šta da vam kažem bilo je to ko u filmu kako je propao rokenrol, jugići još bože pomozi ali ova treća divizija gde su bile spojene hobi, st i još neka klasa, pa to je cirkus, svega i svačega. Inače staza kao staza me oduševila, ima potencijala tu da se napravi baš nešto dobro ali to će očigledno sačekati neku novu tranziciju.
Toliko o stazi
Bole nam je bio pravi domaćin kao i uvek, bio je strpljiv sa nama i sa našim zahtevima(te ajd ovamo da stanemo te ajd onamo da stanemo) i tako to. Na trci smo sreli i kolegu OMP-a koji nas je malo uputio ko je ko i šta je šta na Beranovcu pošto poznaje dosta ljudi koji se bave trkama. A što se tiče Doktora šta da kažem, odličan suvozač i odlično društvo, pogotovu kad noću negde na putu sretneš zeta koji se vraća iz Hrvatske i kad još posle toga sretnemo Doktorevog drugara sa 156-icom i svratimo na pivo i zonu B u Vox-u.
Slike i video materijal kasnije

- OMP
plin je katastorfa i sve zavisi gde sipas, meni se recimo mol pokazao kao najgori dok mi je mbg i eko najbolji, mada eko retko sipam jer mi nije usputan tako da uvek idem na mbg, inace i drugar koji radi na mol-u mi je rekao da je njihv gas najgori i da ne sipam kod njih 
sto se tice 3. divizije u trci spojene su cak 4 klase
1400n, 2000n, Sp i hobi, ali u svakom slucaju katastrofa od divizije

sto se tice 3. divizije u trci spojene su cak 4 klase

- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Isto sipao pun na MBG...32 litra i presao 240 km...prosek na otvorenom do KV 13...
Da vozim 2.5, pa ajde.
Onda sipam dole isto 23 litra...dosao iz KV, takodje preko Topole i evo, presao 200 i jos nije preacio na benzin.
A za trku mi je bilo bas zao sto nisam mogao da dodjem, ali cuo sam kako grmi s Beranovca.
Jao, burazeru, isto kod mene...vojaalfa napisao:Ljudi plin je čudo, kad smo išli tamo sipao 30l na MBG i pravac auto-put pa Kraljevo, prešo 200km a on spržio 25-26l počeo da prebacuje sam na benzin auto pred Kraljevo počeo nešto da trzucka i baš me smorio već sam pomislio kablovi, svećice i ostala čuda muda. I tako ti mi svratimo opet na pumpu u Kraljevu(Mol) i sipamo 23l. Auto se preporodio, išli smo preko Topole i Avalskim maltene sve je petom izvukao a za nekih 180km je potrošio oko 15l.
Toliko o plinu

Isto sipao pun na MBG...32 litra i presao 240 km...prosek na otvorenom do KV 13...

Onda sipam dole isto 23 litra...dosao iz KV, takodje preko Topole i evo, presao 200 i jos nije preacio na benzin.
A za trku mi je bilo bas zao sto nisam mogao da dodjem, ali cuo sam kako grmi s Beranovca.

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- TheWickerMan
- Administrator
Ja vam kažem, MBG je gotov,propali su do kraja,moraju negde da probaju da se čupaju 

- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
Sta reci za izlet... Fino punjenenje baterija.... 
Voja preporucio da malo promenimo mesta u nasem tradicionalnom dvojcu bez kormilara, pa odluico da on soferira... Naravno, posto je on bogat covek koji ima dve Alfe, odlucili smo se za put 155-icom.
I evo kako je to izgledalo sa losim plinom

bas smo se smarali
Nego, Voja zaboravio da prijavi jucerasnji hit:

Na putu Batocina-KG videli smo dekica koji je sa porodicom izveo Julku u voznju...
Druzenje sa bratom Boletom je uvek vrhunski. Bole brate, veliko nam je zadovoljstvo sto te znamo i sto imamo priliku da se druzimo. Laf si bio i ostao.
Posto nikad nisam bio na Beranovcu, meni je sve bilo zanimljivo. OMP, koji je kao i svaki Alpista skroz kul lik
, i Bole su nas upoznali sa svim detaljima, a g-din Vojislav i ja smo upijali svaku rec... A Boletov drugar me je do suza dovodio... Skroz gotivan lik...
Nisam stigao nista da slikam, ali prilikom ulaska na Beranovac sam malo skljocnuo Alfisticku podrsku:

I naravno, OMP-ova 145, po prvi put uhvacena:

Bole brate, evo malo da te podsetim kako smo ih potamanili juce

EDIT: Skroz zaboravih... Zona B

Voja preporucio da malo promenimo mesta u nasem tradicionalnom dvojcu bez kormilara, pa odluico da on soferira... Naravno, posto je on bogat covek koji ima dve Alfe, odlucili smo se za put 155-icom.

I evo kako je to izgledalo sa losim plinom

bas smo se smarali

Nego, Voja zaboravio da prijavi jucerasnji hit:

Na putu Batocina-KG videli smo dekica koji je sa porodicom izveo Julku u voznju...
Druzenje sa bratom Boletom je uvek vrhunski. Bole brate, veliko nam je zadovoljstvo sto te znamo i sto imamo priliku da se druzimo. Laf si bio i ostao.

Posto nikad nisam bio na Beranovcu, meni je sve bilo zanimljivo. OMP, koji je kao i svaki Alpista skroz kul lik

Nisam stigao nista da slikam, ali prilikom ulaska na Beranovac sam malo skljocnuo Alfisticku podrsku:

I naravno, OMP-ova 145, po prvi put uhvacena:

Bole brate, evo malo da te podsetim kako smo ih potamanili juce

EDIT: Skroz zaboravih... Zona B

Poslednja izmena od Diego u Ned Okt 28, 2012 1:41 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
- TheWickerMan
- Administrator
Ne pominji mi semenke,navukoh se na njih 
Drago mi je da ste zadovoljni, uvek ste dobrodošli u KV

Drago mi je da ste zadovoljni, uvek ste dobrodošli u KV

- OMP
mislim da sam vidjao i u KŠ crvenu 156icu na GB tablama
jbg da smo se dogovorili ranije pa jos neki alfista da podje i mogao neki mini skup da padne, parkiramo se na onim pomocnim stazama unutar glavne staze a kad se zavrse trke mogli bi i da se ocesamo za neki krug po stazi
ja obicno tako radim, cekam da se sve zavrsi pa onda upadnem na stazu na kvarnjaka , satro idem po neki spojler, branik i sl. koji je otpao negde gore na stazi i onda pun gas
zato ih ja izbegavam maksimalnoTheWickerMan napisao:Ne pominji mi semenke,navukoh se na njih![]()

mislim da sam vidjao i u KŠ crvenu 156icu na GB tablama

jbg da smo se dogovorili ranije pa jos neki alfista da podje i mogao neki mini skup da padne, parkiramo se na onim pomocnim stazama unutar glavne staze a kad se zavrse trke mogli bi i da se ocesamo za neki krug po stazi

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”