Posto sam novi clan na forumu nisam bas uspeo da se snadjem i prestavim.
Vlasnik sam alfe 147 1.9 jtd, 2002 god. posedujem fabricku navigaciju pa imam straxovitix problema sa muzikom Kad ubacim diskove narezane ne rade uopste dobro secka dok auto stoji u mestu tako i u cd shangeru tako i napred ,dok originale cita perfektno. Kako treba uopste da se rezu diskovi i dali uopste moze da radi narezan cd...
Xvala unapred...
Pozdrav svima
- BanE147
- Garaža: AR 147 jtd 8v
Pozz. probaj rezati na najmanjoj brzini ili na svakoj brzini pa isprobaj koju najbolje ocitava.Takodje probaj i sa cd-ovima razlicitih proizvodjaca.Sretno
Ne bi bilo lose da predstavis auto u alfa virusu viewforum.php?f=6" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S.Jesi li razmisljao o ovakvom resenju jeste malo skuplje ali nema rezanja cd-ova
http://www.auto-muzika.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne bi bilo lose da predstavis auto u alfa virusu viewforum.php?f=6" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S.Jesi li razmisljao o ovakvom resenju jeste malo skuplje ali nema rezanja cd-ova
http://www.auto-muzika.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Djo83
- Garaža: Alfa 156 1.9 jtd
Posto mi je deo posla rezanje diskova svih tipova, da podjelim iskustvo iz prakse: problem je u cinjenici da su ili diskovi na koje rezes loseg kvaliteta (od ovih sto se skoro svuda mogu naci preporucujem Verbatim i Maxell, sve ostalo je uglavnom krsh... Za BluRay je dobar i Traxdata, do sada nisam imao problema sa njima - preko 50 sam narezao) ili rezac koji prijavi da je dobro narezano ali to ipak nije to i citaci imaju problema... Ja sam imao isti problem da mi sarzer u autu nece da ocita disk jer je los - konretno sam rezao na Princo tada jer sam ih imao pri ruci...
Sto se tice brzine rezanja zabluda je da treba rezati na najmanjoj brzini, vec suprotno, treba rezati na najvecoj brzini (BluRay rezati na 4x,DVD na 16x, a obican CD na max koja je specifikovana zavisno od prozivodjaca).
Sto se tice brzine rezanja zabluda je da treba rezati na najmanjoj brzini, vec suprotno, treba rezati na najvecoj brzini (BluRay rezati na 4x,DVD na 16x, a obican CD na max koja je specifikovana zavisno od prozivodjaca).
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Pozdrav...i od mene i predstavi auto u virusu (link koji je kolega BanE147 postavio) i neznam dali si primetio kada kucaš ali na tastaturi ima i slovo "h"
djus123 napisao:Posto sam novi clan na forumu nisam bas uspeo da se snadjem i prestavim.
Vlasnik sam alfe 147 1.9 jtd, 2002 god. posedujem fabricku navigaciju pa imam straxovitix problema sa muzikom Kad ubacim diskove narezane ne rade uopste dobro secka dok auto stoji u mestu tako i u cd shangeru tako i napred ,dok originale cita perfektno. Kako treba uopste da se rezu diskovi i dali uopste moze da radi narezan cd...
Xvala unapred...