Danas sam radio regležu i prednjeg i zadnjeg trapa na nekakvoj ultra-modernoj kunpjuterskoj mašini... na kraju ispade da točkovi na 156-ci ne mogu da se šteluju po vertikali već samo po pravcu.. i rekoše mi da je ona 1.5 stepeni "ražabljena" fabrički i na prednjim i na zadnjim točkovima. Zapravo da bi bolje ležala u krivinama njoj točkovi ne stoje potpuno vertikalno već su malo navijeni gornjim krajem prema uniutra!
Reglaža trapa 156
- vladimir1980
Treba mi pomoc i razjašnjenje ako je neko upućen..
Danas sam radio regležu i prednjeg i zadnjeg trapa na nekakvoj ultra-modernoj kunpjuterskoj mašini... na kraju ispade da točkovi na 156-ci ne mogu da se šteluju po vertikali već samo po pravcu.. i rekoše mi da je ona 1.5 stepeni "ražabljena" fabrički i na prednjim i na zadnjim točkovima. Zapravo da bi bolje ležala u krivinama njoj točkovi ne stoje potpuno vertikalno već su malo navijeni gornjim krajem prema uniutra!
Može li neko ovo da mi potvrdi ili ako ne da mi objasni kako da se podesi vertikala na točkovima??? Ako već postoji ova tema, ja se izvinjavam 
“When I see an Alfa Romeo go by, I tip my hat. " Henry Ford
- edin
- Saradnik Uprave

- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Sve su ti lepo rekli, kod mene je isto, ne sekiraj se i samo cepaj.
Znaj samo da ce ti malo vise trositi gume sa unutrasnje strane zbog toga
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- Sauriann
- Drug Član

- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Ja imam 2.5 stepena pa nemam nikakve probleme... Sto se tice tog minusa, automobil ima bolje performanse i ja ga ne bih nulirao.
Re: Reglaža trapa 156
Kad se dobro usteluje nema razloga da se to desavaedin napisao:Sve su ti lepo rekli, kod mene je isto, ne sekiraj se i samo cepaj.![]()
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."