Pii bre kako ne moze,pa gledao sam kako seku par novih pasata par puta...Moze i ovo da se nadje...sigurno,samo treba znati gde trazitikrleee napisao:stopedestdevetku ne mozes da nadjes na otpadu... alfa je to
Nemoj da mi stajes na mukukrleee napisao:mora da si ponosni vlasnik bele pandurke kad ti treba secena alfa
ps. malo sale nije na odmet
Pa gde onda ovi "preprodavci" nabavljaju onoliki enterijer za sve ove pandurke za po 400-500e sve? Sigurno ne od cika MiskaG0XY napisao:Nema nijedan otpad za 159,sve sto ti treba pravac u Deltu na sisanjac do glave
Ae ako ima nesto molim te pogledaj posto bih uzimao jos po nesto sigurnoalexa napisao:Mislim da ima u Sapcu 159,mogu da proverim..
Na saju polovniautomobili imaš sekciju posvećenu prodaji delova i tamo ima uvek makar 5-6 oglasa sa kompatibilnim delovima limarije i plastičnih delova eksterijera.Daniel1991 napisao:Pozdrav svim ljubiteljima Alfe , treba mi pomoc oko nabavki plastike oko maglenki i oko farova , bilo koja pomoc u nalazenju istih bi mi bila od velike koristi. Unapred hvala za sve koje se odazovu![]()
Druze mozes li da podelis sa mnom to posto imam isti probem, riknule te plastike na zadnjem sedistunikolas92 napisao:improvizovahhahhhaah
063264369 Dejan se zove lik...sredio je bas dobro te zubice...A u drugi majstor mi je rekao jos pocetkom oktobra,da u novembru njegove kolege treba da krenu sa proizvodnjom tih plastika za podizace bas za 159,posto su svi u problemu sa timeCrni napisao:Ostavi kontakt ovde javno, svima bi nam dobro doslo.
Ja sam zbog tog plasticnog ceo deo promenio a od prehodnog sam samo motor uzeo.
Otisao sam kod plasticara ovde u Zemunu,lepo ih je sklopio,jos su meni pukle na mestu gde treba zabica da udje...ali sasvim lepo mi je ukomponovao to,tako da se ni ne vidi nista...pitanje je koliko ce da drzi,evo vec dva meseca,i nije puklo jos...mogu da ti dam broj,al msm da bilo koji plasticar to moze...samo je pitanje da li zeli da se bakce sa timZmajcek napisao:Druze mozes li da podelis sa mnom to posto imam isti probem, riknule te plastike na zadnjem sedistunikolas92 napisao:improvizovahhahhhaah
http://www.autostikeri.com/byMaX napisao:Hej, gde imaju te nalepnice. Ja bih jednu stavio nazad, da ne menjam ceo mehanizam za otvaranje gepeka (oko 90 evra sa poštarinom)... Viči
byMaX napisao:Hej, gde imaju te nalepnice. Ja bih jednu stavio nazad, da ne menjam ceo mehanizam za otvaranje gepeka (oko 90 evra sa poštarinom)... Viči
Code: Obeleži sve
http://www.011info.com/auto-oprema-beograd/dark-doo-dark-shop
Povratak na “Alfa Romeo 159 | Brera/Spider | 8C Comeptizione/Spider”