Opeta ja sa legendarno 145-com i njenim problemima, elem vec sam pisao o ovome, admini mogu slobodno da vrate ili da me obaveste da ja premestim i da ozivim staru temu. Dakle koji je problem, problem je u dizanju ler gasa znaci ja sam promenio ona dva regulatora koja se nalaze na leptir step motor i onaj drugi i zamenio sam protokomer, ne vuce fals vazduh nigde i to sam proverio. Sta to moze da bude, glava motora je ok, znaci pre 5km je radjena...Da li moze to biti lambda sonda i koja bi trebalo da bude vrednost lambda sonde na dijagnostici posto to sutra radim na kolima tj. idem na dijagnostiku. Da li moze biti kojim slucajem do kutije za vazduh ? Mozda glupo ali ta kutija je bila menjana 3 puta kod mene, znaci bukvalno je pucala svaki put dok sam imao plin. Pomoc, sugestije, predlozi...U usi sam se pretvorio Pozz dobri ljudi
skines obe kleme ostavis preko noci,
ujutro kad ih vracas vodi racuna da su ti kljucevi daleko od kola, da ne poludi "Code",
das kontakt 90sec
skines kontakt 90sec
das kontakt i verglas dok ne upali
ostavis ga bez turiranja na leru 10 minuta
ugasis
upalis i teraj
sledecih bar 200km (naravno ne mora odjednom) vozi mesovito, pun gas ubrzanje pa lagana voznja pa krstarenje, prodji sve rezime da ECU pohvata sve parametre
E dekideki, tacno vidis, ja sam stavljao nov komp i eto nisam sam se setio da ga resetujem To cu sutra uraditi, posto su mu kola kod majstora, menjao sam enterijer i zadnje plocice
prljav leptir?
sajla za gas zaglavljuje?
papucica koja se ne vraca do kraja vec ostaje malo stisnuta?
mozda ipak imas negde falsh vazduh. uzmi rukom zapusi usis prst po prst, mora da se ugasi. ako ne, 100% vuce vazduh sa strane...
sad sam preslusao snimke, nisam imao slusalice. mislim da ti IPAK protokomer ne valja. kad njega iskljucis, a sve drugo je ispravno, imas dobru obrtazu na leru. kad ga vratis pobrljavi sve.
kad iskljucis protokomer, ECU se prebaci u safe mode i smiri motor kako zna i ume, samo da stignes do cilja. trosi ko tenk, ne vuce bas najbolje, ali radi. kad ponovo povezes sve senzore a jedan od njih ne valja, ugasi se safe mode i ECU radi kako mu taj senzor kaze.
ako imas od nekog, pozajmi i probaj neki koji je skinut sa motora koji ne brlja.
srecno.
Poslednja izmena od dekideki u Sub Sep 22, 2012 10:15 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Ipak ce protokomer da saceka, zat sto ispada da je onaj dim malo zlokobniji nego od ocekivanog, majstor je krenuo da kontrolise jednu po jednu stvar na koje sumnja i stigo je do klipova. Kako mi je on rekao sumnja da su pukli valjda ne znam. I naravno bez alfe 2-3 nedelje
That luck