telefon za 147?
- milan147
- Garaža: alfa romeo 147 2.0 ts
kupio sam polovnu fabricku navigaciju za alfu 147,znam da ona ne moze da radi kod nas ali me interesuje kako radi telefon na njoj?ubacio sam veliku karticu u nju i sve lepo radi,prikaze mi imenik,mogu poruke da pisem,zvoni kada me neko zove sve super ali mene ne cuju kada pricam a ja njih cujem,predpostavljam da treba da ima neki mikrofon ali posto sam je kupio polovnu nisam dobio sa njom nikakve dodatne kablove?znaci prikljucio sam je na ona dva spojena dzeka(zvucnici i napajanje),i jedan mali zeleni dzek koji se nalazi izmedju plavog i zutog ali samo na tom zelenom imam jednu zicu i antena je spojena,i ne pokazuje mi tekst kod volana na bord kompjuteru?unapred hvala
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
- milosh024
- Garaža: Alfa Romeo
Treba ti mikrofon, nadjes neki koji ces moci da spojis nazad u navigaciju i izvuces ga negde u visinu glave, na a stub ili gore kod suncobrana ili retrovizora i radice......
Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
- milan147
- Garaža: alfa romeo 147 2.0 ts
pa to i ja mislim,posto nema logike da radi bez mikrofona a ne vidi se na navigaciji da je negde integrisan,samo jos moram da vidim da li ima negde da se kupi taj mikrofon ili moze i neki drugi da se prikljuci...zato me je i zanimalo ako neko koristi u alfi 147 telefon da li je mikrofon negde izveden?
- milosh024
- Garaža: Alfa Romeo
Cini mi se (davno je bilo) da je kod mene na 147 bio na onom panelu gde su se palila svetla za osvetlenje kabine napred, u stvari sam 90 posto siguran da je tamo bilo.......
Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
- misholinjo
- Garaža: Alfa Romeo 147 Q2
Kod panela imaju prorezi sa obe strane, al dal je za telefon ili su senzori od alarma ne znam, ne koristim taj telefon jer nisam nasao mogucnost privatnog razgovora
- Sille
- Garaža: Alfa 159 2.0 JTDm TI
Malo sa zakasnjenjem ,ali mozda pomognem jos nekom,da ,mikrofon se nalazi u panelu za svetla,a ovo su podaci za original mic http://www.roundsolutions.com/telicom/p ... 004-00.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; u principu moze i neki drugi ali da je "Uni-directional" odn.usmereni i da je kondenzatorski ,sva potrebna elektronika za rad kond. mikrofona je vec u samoj navigaciji (da neidem sad u neke detalje),konektor za prikljucenje svega na navigaciju se zove iso konektor (ili iso blaupunkt),opali u google i naces sta se gde povezuje ,ima nekoliko varijanti,pronadji tvoju verziju konektora i to je to...
- Boban
- Garaža: Alfa 147 1.9 jtd 16V
mislim da je mikrofon fabrički postavljen u plafon...
tačnije, mikrofon je u panelu za svetla kabine napred, između dva svetla
tačnije, mikrofon je u panelu za svetla kabine napred, između dva svetla