Ha, haHEMI 426 napisao:Eto, sad si ponovo patetisao ( najjaci moment: "izgleda da je u ovoj zemlji sramota biti pismen") ali bar si se zadrzao na par recenica, sto je skroz podnosljiva kolicina slova.
Sa druge strane, ni traga od osnovne teme a ni komentar na link koji sam postavio? Argumenata ima na pretek? Ajde da cujemo? I molim te, imaj srca

Pa ti stvarno misliš da sam ja neki balavac koji će da se primi na ovakve budalaštine!?
Pazi ovako:
TheWickerMan napisao:Svaka čast za opis!!! Sa nestrpljenjem očekujem svako dalje pisanje na temu ovog malog prelepog automobila!!!![]()
![]()
Mique napisao:Bogami , kako ti to strucno pises , mnoge si ovde naterao da pocnu da mastaju o MiTu a ja sam jedan od njih. Odlican ces biti promoter brenda u to se ne sumnja , stoga maximalno uzivaj u ovom izuzetnom primerku.
dusanGT napisao:I ranije sam govorio, ali da naglasim još jednom: kolega alfanatic postavlja nove standarde u predstavljanju novog alfamezimca... Primer za ugled!
dekideki napisao:odlicno predstavljanje, odlicno ti ide pisanije... zaista je uzivancija citati!
*vreme ti je za nove okvire!ARCS, na primer...
Sasha napisao:Samo nastavi sa ovakvom promocijom, svaka čast
iznogudovic napisao:Svaka cast, bekrija je stvarno prelep, jedino ga ubi ova prednja tablica. Steta bi bilo da neko tako nadaren za pisanje utisaka o promeni automobila, ne menja auto svake godine.
, meni licno je bilo zadovoljstvo svaku recenicu procitati
Tihomirce napisao:Sva čast na ovako lepim tekstovimamilina čitati
Ovo su ljudi do kojih mi je istinski stalo, kao i do svih onih cenjenih kolega sa kojima održavam i neformalne kontakte (znaju koji su, prepoznaće se) uz maksimalno uvažavanje i međusobni respekt. Zbog tih i takvih ljudi mi ništa nije teško kada je u pitanju Alfa Romeo, pa ni da pišem do iznemoglosti ukoliko to neko odobrava. A jeftine provokacije ovog tipa nisu vredne nikakvog komentara i repliciram iz čiste pristojnostiMacan napisao:Svaka cast na izboru Alfe ali i na svim tekstovima u ovoj rubrici.

Link? Kakav link? Misliš ono "We have time"!? Pa imam i ja svo vreme ovog sveta, možda se svi siti načekamo

Nego, kad već voliš linkove, evo jednog i od mene:
http://autos.yahoo.com/news/best-cars-e ... don-t.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako već neki od nas ne žele da cene ono što se ima, ako se smatra da je bolje zgaziti onoga ko je na zemlji, umesto pružiti ruku i u skladu sa mogućnostima pomoći kada je teško, izgleda da ima više onih sa strane koji vide nešto vredno pažnje...