Svaka medalja ima dve strane, pa i ova, mislim da treba sacekati rasplet price pa da vidimo, i ovako su ove sve tek medijske spekilacije

KraljuHEMI 426 napisao:Reklama iz 2014 godine...
Alfa Romeo. Latinski sarm sa germanskom pouzdanoscu. Posetite nase prodajne salone. Porsche Srbija
![]()
![]()
E pa neće moćiHEMI 426 napisao:Reklama iz 2014 godine...
Alfa Romeo. Latinski sarm sa germanskom pouzdanoscu. Posetite nase prodajne salone. Porsche Srbija
![]()
![]()
4C will be cancelled due to "economic pressures".
Giulietta GTA will be announced.
Development of 300hp 1.8 engine will be "put on hold" indefinitely, for no clear reason (other than that it possibly never actually existed outside of a computer simulation).
Giulietta GTA will be cancelled due to "lack of suitable engine" and "economic circumstances".
Harald Wester will resign and go to work for VW after everything he has predicted for Alfa fails to materialise.
Alfa will launch a compact SUV which is actually a jacked-up Giulietta with grey plastic bumpers and side trims.
Alfas' new RWD flagship will be a re-badged Dodge Charger.
Five-door Mito will have increased ride-height and hidden rear door handles.
Facelifted Mito will actually be an improvement.
New Dodge "subcompact" will be a re-badged Mito. With a boot.
New Giulia will be unveiled, looking suspiciously like the new Chrysler 200.
4-seat Coupe version of Giulia will be announced. Looks like a 2-door Chrysler 200...
Giulia GTA will be "confirmed for production very soon" by yet another hapless Alfa CEO. Rubbish artists impressions look like Chrysler 200 with a body kit.
Wild front-engine rear-drive concept, the "SXE V6" shown at motor show. Even though Fiat say "...no definite plans for production..." ever-hopeful Alfa enthusiasts rush to their local dealers to place deposits.
First official pictures of Giulia GTA released. For once the artists impressions were right.
Alfas' new fagship will get utterly panned by the motoring press, but will inexplicably sell well...
Alfas' return to the USA will be delayed until 2016.
This is fun... so much ammunition... I could go on... probably forever.
alfanatic napisao:![]()
![]()
E pa neće moći![]()
Reklama iz 2024 godine:
Latinski šarm, performanse i umetnost na točkovima nakon kraće krize osvojili globus! Posetite naše prodajne salone širom sveta. Bacite oko i na sporedne proizvode, BMW motocikle, Mercedes kamione i VW/Lambo traktore![]()
A, nije! To je Science Fiction što mi mnogo više leži od patriJotizmaHEMI 426 napisao:Kosovo je Srbija!
(to je odprilike u slicnom fazonu )
Ne znam zaista da li neko planira harakiri, ali znam kome tako nešto na pamet ne padaHEMI 426 napisao:Zalazem?
Neeeee, ja se ne zalazem da Alfa bude prodata. Ja se zalazem da Fiat bude kaznjen sto ju je zapostavljao i doveo do smrti
Cela prica sa Volkswagenom mi je urnebesna jer Alfisti imaju komplex od VWa i stalno ga spominju u negativnom kontekstu i kao personifikaciju svega najgoreg u automobilizmu. Montipajtonovski momenat bi bio ako bi VW zaista i kupio Alfu. Beskrajno me zabavlja razmisljanje o masovnom harikiriju najzagrizenijih alfista...
Nema tu patetike, kad pričamo ozbiljno OK, kada pređemo na bockanje i prozivku onda budi spreman da istrpiš isto, meni nije problem ovako ili onako, a argumenata ima na pretek.HEMI 426 napisao:Post ti je stao na jednu stranu. Ili si povredio ruke ili nemas sta da kazes. Na srecu, ruke su ti ok...![]()
Na one pokusaje sitnog prozivanja necu ni da pokusavam da odgovaram, sasvim su u skladu sa onim sto sam ocekivao. Ko zna, mozda bi i ja reagovao slicno da mom omiljenom brendu ( da imam omiljeni brend ) preti nesto slicno. Ipak, gledao bi da ne zvucim bas tako pateticno...
+1000HEMI 426 napisao: Cela prica sa Volkswagenom mi je urnebesna jer Alfisti imaju komplex od VWa i stalno ga spominju u negativnom kontekstu i kao personifikaciju svega najgoreg u automobilizmu. Montipajtonovski momenat bi bio ako bi VW zaista i kupio Alfu. Beskrajno me zabavlja razmisljanje o masovnom harikiriju najzagrizenijih alfista...
alfanatic napisao: Nema tu patetike, kad pričamo ozbiljno OK, kada pređemo na bockanje i prozivku onda budi spreman da istrpiš isto, meni nije problem ovako ili onako, a argumenata ima na pretek.
Ali pošto ti počinje smetati to što se na prozivke uzvraća onda bolje da batalimo priču![]()
Uzgred, ono vezano za post je baš nisko. Čitao sam ja i neke tvoje poduže tekstove i ništa mi nije smetalo. Koliko treba vremena da se pročita jedan takav post? 2 minuta? 4? Da se nađemo u kafani da da drobimo satima to je OK, a kada se uloži vreme i nešto napiše onda je to problem? Izgleda da je samo u ovoj zemlji sramota biti pismen, zato i jeste tako kako jeste. Uglavnom, ovo je slobodna zemlja i niko nije puškom teran da čita nešto što ne želi
[youtube]VRQCf6CC5xU[/youtube]HEMI 426 napisao:alfanatic napisao:![]()
![]()
E pa neće moći![]()
Reklama iz 2024 godine:
Latinski šarm, performanse i umetnost na točkovima nakon kraće krize osvojili globus! Posetite naše prodajne salone širom sveta. Bacite oko i na sporedne proizvode, BMW motocikle, Mercedes kamione i VW/Lambo traktore![]()
Kosovo je Srbija!
(to je odprilike u slicnom fazonu )