Alfa na filmu
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Stani, bre...Zen vozi 159... 

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
@ prijatelj Diego
E, znam za seriju, mada ja to generalno ne gledam, odnosno niti stižem niti me privlače bezbrojne sapunice koje forsiraju televizije. Vrhunac je kada skinem film po želji i malo se opustim, a gledanje serija ipak stvara obavezu. Doduše i to se u paketu može svući sa neta, ali ako dugo traje opet je problem sa slobodnim vremenom. Možda da mi neko tačno navede kada se pojavljuju Alfe, pa da selektivno odgledam
Nego, žena još i pogleda ponešto, a Italija je uvek magnet za oči, tako da je ona gledala pomenutu seriju uglavnom redovno, pa čim se pojavi neka Alfa ona me zove da požurim (u drugu sobu) i dok ja stignem uglavnom Alfa izađe iz kadra

BTW, kažeš da je mini serija iz samo tri dela? ja znam da je žena gledala nešto iz Italije što mnogo duže traje, ali svakako se sećam i ovog glavnog lika koga si okačio. Ako je zaista mini, onda ću je pojuriti, pa da naparim oči...
E, znam za seriju, mada ja to generalno ne gledam, odnosno niti stižem niti me privlače bezbrojne sapunice koje forsiraju televizije. Vrhunac je kada skinem film po želji i malo se opustim, a gledanje serija ipak stvara obavezu. Doduše i to se u paketu može svući sa neta, ali ako dugo traje opet je problem sa slobodnim vremenom. Možda da mi neko tačno navede kada se pojavljuju Alfe, pa da selektivno odgledam

Nego, žena još i pogleda ponešto, a Italija je uvek magnet za oči, tako da je ona gledala pomenutu seriju uglavnom redovno, pa čim se pojavi neka Alfa ona me zove da požurim (u drugu sobu) i dok ja stignem uglavnom Alfa izađe iz kadra

BTW, kažeš da je mini serija iz samo tri dela? ja znam da je žena gledala nešto iz Italije što mnogo duže traje, ali svakako se sećam i ovog glavnog lika koga si okačio. Ako je zaista mini, onda ću je pojuriti, pa da naparim oči...
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
^^^ Postoje tri dela. Svaki traje nesto manje od 90 min ako se dobro secam:
<<LINK>>
@ alfa & omega
Tako je, ja sam je zimus gledao na RTS-u.
<<LINK>>
@ alfa & omega
Tako je, ja sam je zimus gledao na RTS-u.
- zen
- Garaža: Alfa Romeo GT 2.0 JTS
- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
Jedan lik je na youtube uploadovao seriju La Piovra (Hobotnica). Sve sezone. Italijanska serija, prve sezone su već 80tih snimljene. More Alfi (Alfasud, 75ice, Alfa 90, Giuliette, Spiderke, Fiat Crome... ). Ma svašta... Praznik za oči

FANTAZ'JA
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Na to sam već i nailazio tokom mlađih dana dok se serija emitovala na raznim kanalima
Naravno, pažnju bi mi privukla najviše kakva scena gde je u kadru vozilo 

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005