centralno zakljucavanje me zeza, i to na koji nacin, kad stisnem dugme na kljucu, upale se zmigavci, i zakljucaju se samo zadnja desna vrata i onda se otkljucaju.. posto zakljucavam rucno vrata posebno, kad spustim onaj ulozak na suvozaceva vrata ista stvar se desi, zakljucaju se samo zadnja desna i odma se otkljucaju, i onda samo njih posebno zakljucam...
treba mi pomoc odakle da pocnem da istrazujem, sta uglavnom pravi probleme, gde se nalaze komponente za to ?
Imao sam slicne probleme gde kada otkljucavam auto ono se otvori gepek a da zakljucam nisam ni mogao!
Resenj:
Skinuo kleme sa akumulatora i dobro ih ocistio! Sve se vratilo u normalu i radi kako treba!
ma jok radio sam i to
vise puta i iz vise razloga
negde sam citao da pravi problem ako jedna brava zapinje ?
meni se jedna vrata nesto ne zakljucavaju uopste, uopste nece onaj jezicak da uleti unutra, otvorio sam tapacir reko da ne zapinje negde ili je iskrivljeno, ma jok, jednostavno nece da zakljuca kako treba..
imao sam na 33ojci slican problem, kad sam stisnuo zakljcavanje (nekad) se zakljuca i istog momenta otkljuca, i tako dok on sam ne odluci kad ce da se zakljuca
A bilo je i slucajeva da ne zakljuca neka vrata...e sad posto to mene nerviralo ja sam skinuo tapacirung i pregledao zice..sve bilo ali stopice korodirale i ja ih promenio sve i ono proradilo
Sistem je kod mene bio da sa prednjih vrata salje na zadnja pa ako prednja nisu ok onda ne zakljuca ni zadnja a kad se zakljuca dobijao je pogresan signal pa se otkljucavao sam ...
Proveri i kod tebe mozda nesto slicno....