drugari jedno pitanje..primetio sam u boci za vodu kako stvara neku emulziju skidao sam bocu cistio je prao i posle toga kad sam vratio opet isto...pomislio sam da nije od ulja dal mesa ulje i vodu ali na meracu je cisto ulje takodje i u motoru jer sam ga menjao majstor kaze da je ok...takodje i kad ispustim vodu iz sistema cista je voda nigde nema ulja osim sto to stvara u boci za vodu...inace auto radi super i na leru i ovako ide kao sasav:)ako neko moze da mi pomogne hvala mu
nema...ni na cepu niti na meracu vodu kad ispustim iz sistema cista je...jedino ako nije probio dihtung pa gura vodu i cilindar neki??ne znam dal auto radi normalno kad probije dihtung i ako mesa vodu i ulje nikad nisam imao susreta sa tim?
kad sam u guzvi tipa kreni stani prva druga dize mi temp i do 100,110 stepeni i tad mi pali ventilator menjao sam termodavac stavljen i od fiata posto nisam mogao da nadjem njen....
Ne nego po njima mozes videti da li ti ulazi voda u prostor za sagorevanje tj. ako su ti svecice pokrivene belom skramom onda ulazi voda a to mozes da utvrdis po belom dimu iz auspuha.
Pittatore napisao:Ne nego po njima mozes videti da li ti ulazi voda u prostor za sagorevanje tj. ako su ti svecice pokrivene belom skramom onda ulazi voda a to mozes da utvrdis po belom dimu iz auspuha.
da, na ovo sam mislio. ovo ti je najlakše na prekontrolišeš.
kakav je antifriz? jesi ga menjao, dolivao neki drugi tip?
nemam ideju šta drugo ako kažeš da je i voda čista i ulje čisto. pogledaj merač ulja i čep ujutru, npr voziš ga uveče i ostaviš preko noći da se ohladi.