ako vam auto ne prima bas najbolje gas ispod 2000 obrtaja a i tu ne povuce kao sto je ranije, i ako do 2000 izbacuje dosta crnog dima moze biti da ima rupa na crevu usisa a da ECU ipak ne izbacuje nikakvu gresku i ne baca auto u Safe Mode...
dakle kod mene su bile te pojave u zadnjih mjesec dana i ja sve kontam ajde gradska voznja nakupilo se garezi treba malo auto puta medjutim jutros otvorim haubu i vidim malo masnoce na akumulatoru ispod gornjeg creva i pogledam kad odozdo 10cm posekotina i nije svuda probilo bas do unutra... ECU se nije oglasavao niti je bilo sta sistalo pri dodavanju gasa

dakle u slucaju bilo kakvih slicnih simptoma prvo pregled svih creva vizuelni i kontaktni, bataliti dijagnostiku za pocetak

posto sam menjao i donje crevo pre 1god primjetio sam da creva dosta omeknu i rasire se vremenom od ulja i toplote i imam utisak da auto sada jos bolje ide i prima gas nego dok su oba creva bila citava, jedno 5-10% sigurno i ocigledno je da nova creva imaju manji precnik tj. da su cvrsca i kapiram da sistem bolje odrzava pritisak vazduha u usisnoj grani sa crevima koja nisu olabavila... da sam ovo znao menjao bih i pre nego su pukla