), mada nisam za ekstreme u bilo kom vidu. Proleće je bez premca najlepše, samo kad bi ga još i bilo kao nekada, da traje
 ), mada nisam za ekstreme u bilo kom vidu. Proleće je bez premca najlepše, samo kad bi ga još i bilo kao nekada, da traje 
 a jedno vreme sam radio napolju bez ikakvog zaklona od -14 do +40 stepeni pa sam se valjda okalio.
  a jedno vreme sam radio napolju bez ikakvog zaklona od -14 do +40 stepeni pa sam se valjda okalio. . Ladno imam blagu opekotinu na stopalu i zulj na desnoj peti. Eto hteo bi da se zahvalim Beograd putu
 . Ladno imam blagu opekotinu na stopalu i zulj na desnoj peti. Eto hteo bi da se zahvalim Beograd putu  .
 .

Dora napisao:Valjda su mu zato dali ime daljinski jer je uvek daleko kad treba....

sErGiO napisao:Što se mene tiče samo neka potraje, daleko mi je lepše da se šetam u gaćama nego u debeloj zimskoj jakni i čizmama

može da bude koliko hoće, Allfica je ceo dan u debeloj hladovini a kad krenem kući klima i pun gas...Zimi ne može baš tako brzo da proradi grejanje koliko možeš leti da je rahladišnelle napisao:Ako su danas javili 40....koliko li će stvarno biti?
QQ......još malo mamu mu hebem....još malo!!!

I jeftinije je sve od garderobe do grejanja a i ženske odmah vide moje moćno zmijsko telo, ne moram da se skidam da bih mamio uzdahesErGiO napisao:Što se mene tiče samo neka potraje, daleko mi je lepše da se šetam u gaćama nego u debeloj zimskoj jakni i čizmama