Dobre Alfe koje nisu u klubu / na forumu:
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Re: Dobre Alfe koje nisu u klubu / na forumu:
I sad je parkirana blizu policije, malo sam je zagledao nadajuci se da ce se pojaviti vlasnik. Inace, video sam je dva puta i oba puta je bila oprana i uredna iznutra sto govori da neko vodi racuna o njoj.
Jedino taj JTS...evro premium je bas skup. Malopre sam sipao manje od sest litara za hiljadu dinara, a najavljuju nova poskupljenja, tako da ce ovako nesto samo retki moci opusteno da voze...
Jedino taj JTS...evro premium je bas skup. Malopre sam sipao manje od sest litara za hiljadu dinara, a najavljuju nova poskupljenja, tako da ce ovako nesto samo retki moci opusteno da voze...
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Ducero
- Garaža: 145 Bomber,ostatak garaze zauzimaju bicikle
Ja ga redovno vidjam i stalno bljicamo jedan drugom 

I like big, fat men like you. When they fall, they make more noise. And sometimes they never get up.
https://www.facebook.com/pages/Ducero-C ... 409?ref=hl
-
Sa
- Drug Član
Druže, 17 lit. mi srče GTV pa ti vidi.......Dragon napisao:...evro premium je bas skup. Malopre sam sipao manje od sest litara za hiljadu dinara, a najavljuju nova poskupljenja, tako da ce ovako nesto samo retki moci opusteno da voze...
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Slaba vam je ta računica - evropremium je 3-4 dinara skuplji od premiuma, a moj auto troši pola litra, pa i litar manje na 100km. Razlika je jasna. Pri tome, moj Punto nije zahtevan po pitanju benzina jer je dvoventilac s niskom kompresijom, tako da je razlika kod turažnijih mašina sigurno i veća. Sad kad se razlika u ceni smanjila sipam stalno evropremium.
Acqua-Olio-Benzina
-
Ka
- Drug Član
Ma uzeću 3.2 pa nek ide život..............Alfa je to,nek troši i 20 litara.........ne mogu više da vozim dizela(hebo sam mu mater),kad ću ako ne SAD

-
Sa
- Drug Član
Ovo je ključna rečenica, tako je matoriiiiii.nelle napisao:...kad ću ako ne SAD![]()
![]()
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
@ Dragon
Da ova 156-ica nije od onog decka koji je imao neko dobro vreme na Huji prosle godine?
Znam da je bila crvena 156-ica, JTS i da je iz decko iz KV. Ali da me ubijes ne mogu da se setim da li je bila FL ili ne...
Da ova 156-ica nije od onog decka koji je imao neko dobro vreme na Huji prosle godine?
Znam da je bila crvena 156-ica, JTS i da je iz decko iz KV. Ali da me ubijes ne mogu da se setim da li je bila FL ili ne...

- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Pogresno si razumeo, pomenuo sam evropremium u kontekstu da jedino taj benzin u nasim uslovima treba da se sipa u JTS i da plin nije opcija. Nisam ni nameravao da gledam tu razliku od nekoliko dinara u odnosu na premium. Ja ionako sipam samo evropremium.
Nazalost, sa platom od 500 evra i obavezama koje imam, ne da ne mogu da vozim auto koji trosi 13 ili 14 litara benzina u gradu, nego sanse nema. Jbg, ostaju mi samo tri opcije - plin, dizel ili nesto za prevoz od A do B. Zasad plivam u prve dve, a imam skoro svakodnevne pritiske da bude treca,, al se drzim jos...
@Diego...nisam ja tad bio na Huji. Cekaj dok Bole vidi ovo...
starac vujadin napisao:Slaba vam je ta računica - evropremium je 3-4 dinara skuplji od premiuma, a moj auto troši pola litra, pa i litar manje na 100km. Razlika je jasna. Pri tome, moj Punto nije zahtevan po pitanju benzina jer je dvoventilac s niskom kompresijom, tako da je razlika kod turažnijih mašina sigurno i veća. Sad kad se razlika u ceni smanjila sipam stalno evropremium.
Pogresno si razumeo, pomenuo sam evropremium u kontekstu da jedino taj benzin u nasim uslovima treba da se sipa u JTS i da plin nije opcija. Nisam ni nameravao da gledam tu razliku od nekoliko dinara u odnosu na premium. Ja ionako sipam samo evropremium.
Nazalost, sa platom od 500 evra i obavezama koje imam, ne da ne mogu da vozim auto koji trosi 13 ili 14 litara benzina u gradu, nego sanse nema. Jbg, ostaju mi samo tri opcije - plin, dizel ili nesto za prevoz od A do B. Zasad plivam u prve dve, a imam skoro svakodnevne pritiske da bude treca,, al se drzim jos...

@Diego...nisam ja tad bio na Huji. Cekaj dok Bole vidi ovo...

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- starac vujadin
nelle napisao:Ma uzeću 3.2 pa nek ide život..............Alfa je to,nek troši i 20 litara.........ne mogu više da vozim dizela(hebo sam mu mater),kad ću ako ne SAD![]()
![]()

Acqua-Olio-Benzina
- Ducero
@Diego
Bio je prosle godine na huji i uzeo prvo mesto u brzom krugu

Bio je prosle godine na huji i uzeo prvo mesto u brzom krugu

I like big, fat men like you. When they fall, they make more noise. And sometimes they never get up.
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Ako je on, onda je Alfa u dobrim rukama. Em ume da vozi, em se vidi da je auto mazen i pazen.
- starac vujadin
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS

- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
@ Kraljevcani
OK, znaci to je ta. Da znamo da je ziva i zdrava. Ocigledno joj nista ne fali
OK, znaci to je ta. Da znamo da je ziva i zdrava. Ocigledno joj nista ne fali

- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Aj kad ste se "rasprdeli" o benzinu, vidim u Grckoj ima Shell pumpa, da li sam sanjao ili oni imaju neki bolesni benzin od drugih pumpi?
Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- zen
- Garaža: Alfa Romeo GT 2.0 JTS
Nisi sanjao.
There's nothing wrong that $100 won't fix.
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
In Greece, most Shell stations offer V-Power Racing, rated at 100 RON. That is also the only petrol type rated at 100 RON throughout the country.
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
@ dule,najdan i pedja
jeste,on je bio prvi na Huji prosle godine, nije u klubu ali je decko Alfista ... i stvarno je cuva i pazi
jeste,on je bio prvi na Huji prosle godine, nije u klubu ali je decko Alfista ... i stvarno je cuva i pazi

- Ducero
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
JeR me zajebavas? 
sent from Kenda digitron using Tapatalk

sent from Kenda digitron using Tapatalk
- nenadapple
- Garaža: alfa romeo 156sw 2.4 20v +novaspeed chip
- nenadapple
- Garaža: alfa romeo 156sw 2.4 20v +novaspeed chip
Bila je naradzasta, kupljena je od istog onog sto vozi gta narandzasti. Ali nije vise 300 300 jel su izasle nove tablece -)
- borkoZR
- Garaža: alfa 156 1.8 ts
- Vlada_Italian159
- Garaža: Fiat Punto 1.3 Multijet (2004.)
Markoni147 kaze da je placena 6-7 soma i da je popravljana. Alfa GTA ma kakva da je, iskreno je ne bih prodao ni za koju lovu, ali 30 soma jevreja je brate mnoooogo...
WTF? Toliko je nova kostala

- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd