Resih da sredim benzin na 33-ojci koja je do sada radila samo na plin. Problem je bila pumpa i posle promene je upalio na benzin ali ne radi kako treba. Gusi se i mora malo da se isturira da bi primao gas normalno, ali ako se ostavi na leru, pocne ponovo gusenje i eventualno se ugasi. Najlogicnije mi da su prljave dizne ali postoji jedna stvar koja me zacudila. Na prekidacu za plin postoji lampica koja kada svetli zeleno - radi na plin, crveno - benzin i zuto - automatsko prebacivanje sa benzina na plin. E sad, kada je prekidac na sredini normalno je da se posle 2000 obrtaja pali zuta i prebacuje na plin ali mi je cudno to kada je prekidac prebacen samo na benzin, preko 2000 obrtaja se pali zuta lampica, a na leru se vrati na crveno. Pre nego sto krenem da skidam i cistim dizne, interesuje me da li je ovo problem ili mozda tako treba, da nije mozda problem u prekidacu ?
Drugi problem je servo letva, u levu stranu ide lagano, a u desnu stranu ide tesko kao da je auto ugasen. Moze li se remontovati ili mora zamena ?
EDIT: Zaboravih da napomenem, motor je 1.7 IE 77kw
Hvala na vremenu, pozdrav svima.