Registraciona nalepnica

Offtopic, kafenisanje, itd...
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Re: Registraciona nalepnica

Sre Jun 20, 2012 12:15 pm

Medicinski benzin skida sve.
Korisnikov avatar
alexa
Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 6:05 pm

Sre Jun 20, 2012 12:40 pm

Med.benzin,nitro razredjivac,jaci alkohol..
Korisnikov avatar
Bug
Garaža: AR 156 q4 1.9mJTD
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:41 pm

Sre Jun 20, 2012 1:43 pm

Meni na tehnickom dali "zilet" za skidanje nalepnice i ok je, samo sam ja proslu zalepio sa papirom komplet pa mi bilo manje lepka na staklu i lakse je skinuo :)
Korisnikov avatar
DushanSD
Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Sre Jun 20, 2012 7:44 pm

Ja skinuo sa onim rezervnim sečivom za veliki skalper i prebrisao alkoholom. Nema greške :thumbsup: :cool:
FANTAZ'JA
Korisnikov avatar
Presretach
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Pridružio se: Sre Jan 20, 2010 9:38 am

Čet Jun 21, 2012 11:46 am

Pre par meseci bilo mi dosadno i naletin na NIS-u sprej zove se TOP CLEAN srebrne boje i sa njim sam poskidao sve nalepnice (pazi dete, crnogorska nalepnica za ekologiju i za registraciju). Naprska se i posle samo sa noktom "načeš"i prstima skineš, posle samo krpom prebrišeš.
Korisnikov avatar
mobtel
Garaža: 33+156=159
Pridružio se: Sre Dec 03, 2008 9:11 pm

Ned Jun 24, 2012 5:17 pm

što se tiče lepka...topla voda i koja kap ferike...testirano :grin:
You bought the wrong car!!!
Korisnikov avatar
alexa

Čet Jul 19, 2012 5:09 pm

Evo za neku drugu priliku..jeste da izmisljam mlaku vodu,ali mozda nekom bude zanimljivo.
Ima prednosti a to je da pri sledecem skidanju cete skinuti lako,nece ostati lepka,moze se odlepiti i zalepiti vise puta ako iskrivite,a najvaznije ako vam iz nekog razloga zatreba druga-ustedeo sam vam oko 2000din.(u slucaju menjanja soferke itd.)jer se odlepi bez problema i prebaci na drugo staklo..Potrebno vam je parce "clear" ili providne folije koju sam pominjao u temi kako sacuvati znak..
Slika

Reg.nalepnicu odlepite i zalepite na providnu foliju bas kao sto bi na staklo..

Slika

Makazama isecite visak folije oko reg.nalepnice,moze i tacno uz nju,a ja predlazem malo "lufta",po par milimetara sa strane,ovako:

Slika

Da vam bude jasnije:

Slika

...i gotovo:

Slika

:arflag :arflag :arflag
Korisnikov avatar
Vitjsa
Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 TS

Pridružio se: Pet Maj 06, 2011 10:54 pm

Čet Jul 19, 2012 5:38 pm

Ja sam to sa razređivačem. Skinuo ko od šale. Samo morate da budete jako pažljivi da ne kapne negde. Znao sam tu informaciju i pre nego što sam pribegao ovom načinu, pa je sve sačuvano kako treba ;)
Nigy
Garaža: .
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 4:33 am

Čet Jul 19, 2012 8:09 pm

alexa napisao:Ima prednosti a to je da pri sledecem skidanju cete skinuti lako,nece ostati lepka,moze se odlepiti i zalepiti vise puta ako iskrivite,a najvaznije ako vam iz nekog razloga zatreba druga-ustedeo sam vam oko 2000din.(u slucaju menjanja soferke itd.)jer se odlepi bez problema i prebaci na drugo staklo..Potrebno vam je parce "clear" ili providne folije koju sam pominjao u temi kako sacuvati znak..
To su prednosti.
Jedna od mana, ali vrlo bitna, je da treba objasniti organima reda i pravosudja da to nije krivicno delo... ;)
Da je tako planirano da se radi, ne bi se pravila nalepnica koja se pokusajem skidanja unistava.
Korisnikov avatar
alexa

Čet Jul 19, 2012 9:26 pm

Folija je providna,tako da kao i da je nema,ne primecuje se pa nema ni potrebe za objasnjavanjem sa organima.. :yes:
A uradili su je tako pre da bi uzeli 2000din.nego zbog zloupotrebe..to sigurno.. ;)
Proslu registracionu(direktno zalepljenu za staklo) sam skinuo skoro pa ne ostecenu kada sam menjao soferku,a nisam se ni potrudio nesto..Tako da ako su je uradili zbog sigurnosti i raznih prevara i nisu uspeli..
Nigy
Garaža: .
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 4:33 am

Pet Jul 20, 2012 1:09 am

Kako god, mislim da je to ozbiljan prekrsaj, pa ako neko to hoce da uradi, neka stavi prvo prst na celo. ;)

Povratak na “Cafeteria da Romeo”