Pa idem za najverovatnije 2 nedelje u Kulu da vidim tacno kakve su nam mogucnosti i da li ima nesto zakazano, ali kako trenutno stoje stvari, zeleli bi da 1. Jula organizujemo
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Visina nije menjanja, menjana je samo unutrasnjost amortizera A sto se tice branika, to je i dalje onaj isti odvaljeni. Necu ga okrpiti dok ne budem farbao auto a i onda cu videti kakve cu imati na kraju...
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Stigao cip i dignuta blokada sa 6250 na 7500 obrtaja.
Evo kako to izgleda u brojkama: Maksimalna brzina u odredjenom stepenu prenosa: Sa cipom i 13/53 menjacem (pre cipa sa ovim menjacem, pre cipa sa fabrickim menjacem)
Naravno ovo je samo teorija a praksa namece ovako nesto za maksimalne performanse:
1. 42km/h pri 7000 obrtaja
2. 74km/h pri 6750 obrtaja
3. 110km/h pri 6600 obrtaja
4. 148km/h pri 6350 obrtaja
5. ~160km/h pri 5700 obrtaja - maksimalna brzina
Toliko od mene za ovo javljanje
Pa jos ga nisam mnogo vozio jer imam neke probleme oko motora koje trebam da resim, ali ja sam zadovoljan, malo sam izasao iz fazona posto ga prethodno i nisam vozio skoro 4 meseca ali cini mi se da je osetno jaci i svidja mi se sto prilicno lepo vuce do 7000 obrtaja Ja sam mislio da ce ostajati vise bez daha vec posle 6500...