leto,more 2012
- darkbgd
- Garaža: Alfa Romeo 147 Q2 JTDm
Posto je vreme godisnjih odmora da otvorim temu ko,kad,da li i gde ide na more.Mozda se desi da neko od nas letuje u istom mestu pa neka zajednicka vecera,druzenje, zajedniciki put do mora i sl...
Ja letujem u Pefkoforiju od 30 avgusta.
Ja letujem u Pefkoforiju od 30 avgusta.
- sibin
- Garaža: 5,4L
halkidiki prvi prsten od 16 avgusta, i naravno vodim i alfu ako je sredim u medjuvremenu 

- rekesidim
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 T. Spark
ja cu biti na Tasosu od 25.Avgusta....nadam se da cu do tad srediti limuzinu...
- AST
- Garaža: 156 2.0 SW JTS Selespeed-Distinctive
A ja na Dekintosu od 06.07 pa na dalje koliko mi se oće ! Šta niste čuli za to ostrvo?

- 982026
- Garaža: Hornet 919
Početkom septembra se alficom kreće za Grčku, verovatno Halkidiki, pa gde se nađe slobodno 

- darkocar
- Garaža: Alfa 147,1.6,120ks
Niko ne ide u crnu goru
))
Ja sam sa mojom alficom i sa par drugara od 10. jula do 20. jula u Herceg Novom

Ja sam sa mojom alficom i sa par drugara od 10. jula do 20. jula u Herceg Novom

- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ja idem 22. jula do 5. avgusta u Budvu sa neprimetnom alfom,em je sira nego sto je duza em se cuje kao buldozer
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
- rekesidim
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 T. Spark
Ja cu tamo kad se vratim....AST napisao:A ja na Dekintosu od 06.07 pa na dalje koliko mi se oće ! Šta niste čuli za to ostrvo?![]()
![]()
![]()

- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Re: leto,more 2012
Ima i ParastosAST napisao:A ja na Dekintosu od 06.07 pa na dalje koliko mi se oće ! Šta niste čuli za to ostrvo?![]()
![]()
![]()

Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
-
ZE
- Drug Član
@ Tomo
veoma dobro znam taj put...fenomenalan je,kao i pogled na Boku. ja sam u zalivu od 21.07. pa na dalje
veoma dobro znam taj put...fenomenalan je,kao i pogled na Boku. ja sam u zalivu od 21.07. pa na dalje

- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Vi dok odete ja ću već zaboraviti da sam bio na moru 

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- Darkoni
- Garaža: Alfa Romeo 164 ts ex,
Alfa Romeo 166 busso - Lokacija: Rio de Borca
Ja od 16.08. u Boku, verovatno Prcanj. Znam put od Njegusa do Kotora, put i pogled fantasticni, terao sam zenu da slika, kad sam pogledao slike, jedna slika vidi se cosak soferke i malo ogledalo a druga mislim da je deo instrument table. Posle sam skapirao da zena nije smela da gleda

- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
- sibin
- Garaža: 5,4L
pa bicemo u komsiluku u isto vreme.dekideki napisao:Nea Kalikratija, izmedju Soluna i prvog prsta, druga polovina avgusta

- alfa_gt
- Garaža: Alfa Romeo GT, 1.9 JTD, 2005 (Mala)
zet i ja (a mozda nam se i Pajce pridruzi) cemo najverovatnije na Lefkadu, od 1. septembra, naravno - sa Malom 
upravo smo rezervisali preko bookinga, vila deluje super, ima i strava ocene, a dzabe je (u odnosu na ostale smestaje na lefkadi). mi smo uzeli 8 nocenja za troje za 240e, trenutno je neki popust 50%, pa ako je jos neko za, u tom terminu koliko vidim ima jos jedna soba
http://www.booking.com/hotel/gr/ithakih ... 1c23468X12" onclick="window.open(this.href);return false;
ako ima neko ko ide tada (ili ko se jos uvek nije odlucio
) mi smo veoma raspolozeni za drustvo za rostiljanje 
inace, booking.com smo vec koristili i vrlo je proveren i precizan

upravo smo rezervisali preko bookinga, vila deluje super, ima i strava ocene, a dzabe je (u odnosu na ostale smestaje na lefkadi). mi smo uzeli 8 nocenja za troje za 240e, trenutno je neki popust 50%, pa ako je jos neko za, u tom terminu koliko vidim ima jos jedna soba
http://www.booking.com/hotel/gr/ithakih ... 1c23468X12" onclick="window.open(this.href);return false;
ako ima neko ko ide tada (ili ko se jos uvek nije odlucio

inace, booking.com smo vec koristili i vrlo je proveren i precizan

-
ki
- Drug Član
- alfa_gt
- Garaža: Alfa Romeo GT, 1.9 JTD, 2005 (Mala)
- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
moja alfica puna ko oko, plus klima i običan plin nije ni malo uživala po crnogorskim putevima.
kad sam kupio 155 rekao sam da dizela više iikad neću voziti ali posle ove avanture sve više mi se sviđaju načipovani jtd motori.
Re: leto,more 2012
lako je tebi sa čipovanim JTD-om.

moja alfica puna ko oko, plus klima i običan plin nije ni malo uživala po crnogorskim putevima.
kad sam kupio 155 rekao sam da dizela više iikad neću voziti ali posle ove avanture sve više mi se sviđaju načipovani jtd motori.

- Macan
- Garaža: -Alfa Romeo 147 jtd ti-Alfa Romeo GT 1.8 ts
Ja od 9. jula odoh u Istru , tacnije u Vrsar , malo do Poreca , Pule pa preko Trsta do Slovenije.Bled , Bohinj itd pa kuci! Ima li jos nekoga za taj pravac?
Proslog leta bio sam na Lefkadi, put je predug ali vredi, plaze su fenomenalne obavezno obidjite celo ostrvo.Grad Nidri je nista posebno,ali je priroda fenomenalna.Auto put od Soluna do Janine je noviEgnacia odos sa milon tunela ali isto tako bez i jedne benzinske pumpe i sa samo jednim odmoristem.Na ostrvu nema ni jedne pumpe za tng tako da se snabdete na kraju puta na kopnu gasom.Kome sta treba oko info u vezi Lefkade , samo neka pita!
Proslog leta bio sam na Lefkadi, put je predug ali vredi, plaze su fenomenalne obavezno obidjite celo ostrvo.Grad Nidri je nista posebno,ali je priroda fenomenalna.Auto put od Soluna do Janine je noviEgnacia odos sa milon tunela ali isto tako bez i jedne benzinske pumpe i sa samo jednim odmoristem.Na ostrvu nema ni jedne pumpe za tng tako da se snabdete na kraju puta na kopnu gasom.Kome sta treba oko info u vezi Lefkade , samo neka pita!
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Macan - I ja sam planirao autom do Lefkade, pa ne bi bilo lose da bacis jos neku informaciju vezano za putovanje...
- lalicspecial
- Garaža: alfa 33 1.4ie
alfa 33 1.7ie ostale alfe u rashodu ne racunam
alfa 156 1.8 ts - Lokacija: svilajnac
Ja neidem nigde nazalost takva nam je situacija a ako se ovako nastavi ko zna kada cu i ici!Svima koji mogu da idu na more zelim srecan put i dobar provod!

- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
Dekideki, Sibin krajem avgusta idem na Sitoniju pa svratite na kafu a mož i da posetimo neki njihov interni Solunski skup (nešto kao naš košutnjak) dok smo tamo. 

- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Jos se lomimo da li da idemo kolima ili busom moja ekipa razbijaca i ja , ortak ima kucu u Kotoru , tako da cemo biti tamo par dana , pa posle na Skijatos , a od 5 . septembra sam u Sen Tropeu ...
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”