Evropsko prvenstvo u fudbalu

Offtopic, kafenisanje, itd...
voki147
Garaža: opel corsa c 1.2 , Alfa romeo 147 1.6 120ks
Pridružio se: Pon Feb 21, 2011 6:50 pm

Re: Evropsko prvenstvo u fudbalu

Pet Jun 29, 2012 12:40 pm

jos na pocetku sam rekao da italijani osvajaju.
Korisnikov avatar
Alfanatic
Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
Pridružio se: Sub Apr 11, 2009 3:40 pm

Pet Jun 29, 2012 7:08 pm

Hajde sada da se pozabavimo i najvažnijom utakmicom! Ako je do imena i snage na papiru, onda Španija 55%, Italija 45%. Ako je pak do viđenog na terenu, raspoloženja u timu i onoga što se zove momentum, onda je obrnuto i dajem Italiji 55% šansi, odnosno stavio bi na nju novac da kojim slučajem imam naviku da se kladim.
Baš kao što reče i kolega Schumacher, totalno lud i nepredvidiv tim Italije koji tek sada otkriva svoj pravi potencijal i domete. Nema recepta za njihovu igru jer se ni ne zna kada će i kako da udare.
Genijalni Pirlo zna sve o fudbalu i može praktično sve što i Xavi, ali zato je napad Italije teška muka za svakog protivnika jer oni ludaci ni sami ne znaju šta će da skuvaju protivniku. Balotelli je pravi tenk, tu nema čuvanja kad je raspoložen za igru, a ne za gluposti. Ne vidim kako Španci mogu da pariraju ako Italijani ponove igru iz poslednja dva meča i pitanje je samo da li oni to mogu i žele, odnosno da li će eventualno sreća okrtenuti leđa, pa da meč krene naopako.
Biće svakako zanimljivo u nedelju, glas dajem Italijanima, ali neće to biti nimalo lako i izvesno...
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
Korisnikov avatar
Dragon
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm
Pridružio se: Uto Maj 26, 2009 6:43 pm

Pet Jun 29, 2012 8:44 pm

Meni se kod Zabara najvise dopada sto ne igraju ko Zabari.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Korisnikov avatar
DogoArgentino
Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks
Pridružio se: Sub Feb 20, 2010 9:43 am

Pet Jun 29, 2012 9:58 pm

Ne verujem da ce im zafaliti zelje za pobedom... finale euro prvenstva se ne igra svaki dan.. pogotovo sto niko na pocetku nije verovao u njih pa ni sami njihovi navijaci.. posle ovakve dve utakmice su pokazali da mogu i sad je na njima ogroman teret jer verujem da ce 80% ljubitelja fudbala navijati za Italiju... upravo zbog te mrtve spanske igre...

Upravo to sto mogu da igraju na bilo koji nacin i to uspesno ce biti najveci problem spancima... a italijani su pokazali da mogu da igraju cak i kao spanci na tika - taka pasove... na duge lopte... na taktiku, po bokovima... kad krenu u napad preko pirla, ni oni koji gledaju, ni protivnicki igraci, a verujem ni italijani sami ne znaju kako ce akcija da ide... :grin: i mislim da im je to, uz Buffona najjace oruzje...

S obzirom da ne volim spance i da su mi italijani najvece prijatno iznenadjenje eura, voleo bih da ih italije dobije vecom gol razlikom (recimo 4-1) i da im se poseru po njihovoj spanskoj igri...
ZNAM MILION PRIMERA GDE SU LJUDI PRODALI NJIVU I KUPILI AUDI, PASAT, BMW ILI MERCEDES... ALI NIKADA NISAM CUO DA JE NEKO PRODAO NJIVU I KUPIO ALFU...
Slika
Ka
Kaligula
Drug Član
Drug Član

Ned Jul 01, 2012 8:48 pm

Ala ih tovare Španci.........kao TUDJ UGALJ U SVOJU ŠUPU hahaha hahaha
Korisnikov avatar
Alfanatic
Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
Pridružio se: Sub Apr 11, 2009 3:40 pm

Ned Jul 01, 2012 10:34 pm

Jbg, jači Seat i od Alfe i od cele nemačke autoindustrije hahaha
Šalu na stranu, iskrene čestitke Špancima, voleli mi ili ne ono njihovo pimplanje, mora im se priznati da su najjači i da nemaju premca. Potpuno zaslužena pobeda i titula, mada je rezultat bezobrazno nerealan.
A što se tiče Italijana, svaka čast na svemu prikazanom, iako poraz u finalu (još ovakav) sigurno boli, drugo mesto je svakako uspeh. U životu, kao i u fudbalu, treba imati i malo sreće pored znanja, a ovaj put je oni nisu imali. Desilo se isto što i u meču sa Nemcima, samo su uloge zamenjene. U ovakvoj utakmici jako je bitno otvoriti protivnika u ranoj fazi meča, a uz malo sreće i puno talenta to je uspelo Špancima. Kasnije je sve teklo onako kako je bilo suđeno.
Jedino mi nije jasan Prandelli, pokušava da izjednači i dovede tim do produžetaka, a izvrši sve izmene u prvih sat vremena :scratch: To se debelo osvetilo, morao je malo da razmišlja i o mogućnosti povrede. Ne kažem da bi epilog bio drugačiji, ali bar bi gledali fudbal 90, a ne 60 minuta.
Bilo kako bilo, beše jedno ipak prilično zanimljivo i kvalitetno prvenstvo, tako da mi je barem za dlaku vraćena vera u soccer, mada će biti dovoljno da pogledam 10 minuta neke domaće utakmice, pa da mi opet sve izađe na nos ;)
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
Korisnikov avatar
DogoArgentino
Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks
Pridružio se: Sub Feb 20, 2010 9:43 am

Pon Jul 02, 2012 3:00 am

To za domaci fudbal si apsolutno u pravu :rofl:
odavno sam prestao da gledam i zovem fudbalom jer me vise podseca na nekakvo kotrljanje lopte :rofl: :rofl:

Sto se tice finala... Italijani bas nisu imali srece... da je onaj sut montoliva ili ona 100% sansa di natalea prosla i da su smanjili na 2 : 1, mislim da bi izvukli produzetke i mozda penale... ovako ih nije hteo gol, povreda 3 minuta nakon izmene... i jbg..
ZNAM MILION PRIMERA GDE SU LJUDI PRODALI NJIVU I KUPILI AUDI, PASAT, BMW ILI MERCEDES... ALI NIKADA NISAM CUO DA JE NEKO PRODAO NJIVU I KUPIO ALFU...
Slika

Povratak na “Cafeteria da Romeo”