Tačno tako, raspravljati o tome da li je bolji turbo dizel, atmosferski benzinac ili turbo benzinac je isto kao raspravljati o tome da li navijati za Zvezdu, Partizan ili Slobodu. Svako ima svoje mišljenje i ukus tako da bira šta mu je milije. Ja imam svoje mišljnje i neću ga menjati, a inače i ja mislim da je JTD najbolji dizel od svih mašina toga tipa, ali to je opet dizel...Moj komšija eto misli da je najbolji hibrid i ima samo reči hvale za njega, zato i vozi Toyotu Prius. Ja je iskreno ne bih vozio da ide na vodu koliko je bezlična i odvratna i spolja i unutra ali eto njemu je ona fantazija...Što se mene tiče na plin se kuva, na naftu greje a na benzin vozi...Nigy napisao: Kao covek koji nije ljubitelj dizela, ali im priznaje neke osobine, ipak ne mogu da se slozim sa onim sto si napisao o jednom (po mnogima) od naj kvalitetnijih agregata u svojoj klasi. Na tvoje zakljucke sam odgovorio pitanjem, i nisam dobio odgovor.![]()
Kao i ti, i drugi imaju pravo na misljenje, a oni kojima nije jasno valjda imaju pravo i da traze dodatno pojasnjenje.
Zao mi je sto se to desilo, i meni se desavalo da mi zakucaju motori (istina, benzinci) pa idem dalje, bez da sam opleo po celoj auto industriji.
vojaalfa napisao:al.ro.147: slažem se sa tvojim postom u potpunosti i samo nek me još neko ubedi da kada gradski autobus markeLiaz, Uaz sa američkim Cummins motorom euro 5 norme ispusti dimčinu ispred mene zadovoljava te iste norme, iš bre svetski prevaranti nek neko dođe u Srbiju da me pita šta ti znači ono ,bre,?
E taj radvojaalfa napisao:A treba priznati da ti kod dizela i treba malo bolji sluh jerbo se slabo čuje.
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”