hteo sam da dolijem malo ulja u menjač pošto planiram da idem malo dalje pa iz preventive ali nema šanse da nađem taj šraf koji služi da se vidi nivo ulja u menjaču i da se preko njega dospe ako hvali ....... imam neki eper u pdf-fu ali na njemu se vide samo šrafovi za ispuštanje ulja iz menjača magnetni šraf i iz diferencijala isto magnetni šraf za uklanjanje opiljaka --ali nigde nema de se proverava nivo ulja i de se dosipa to ulje ako ga hvali.......
Mislim da iz kanala se odvije jedan sraf sa zadnje strane na koji moze da se dolije ulje, ili na merac, sad nisam bas siguran, ali kad pogledas odozdole skapiraces
E sta ti je profesionalna deformacija, da ne radis mozda u nekoj kazneno-popravnoj ustanovi?
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
hvala još nisam sipao ulje ali ovih dana obavezno---- bez Vas ja bi još uvek tražio sa dolnje strane taj šraf a on je na sasvim drugom mestu .... nisam ni sumljao ...Alfisti su zakon