Pozdrav, imam par pitanja.
-Desava mi se kad skrecem na nizbrdici u levu stranu, u desnom tocku mi se cuje neki zvuk, kao neko struganje... Nadam se da znate na sta mislim. Kad skrecem na drugu stranu, sve je ok. Kao da kad je bocno opterecenje u desnom tocku, tad se cuje.
-Takodje kad prelazim preko neravnina, u prednjem desnom kao da imam neki luft?
Sta moze da bude i koliko parica da spremim?
147 cudan zvuk kad skrecem
- 147_JTD
- Garaža: Alfa Romeo 147 JTD 8V 115ks, 2003.
- rekesidim
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 T. Spark
- Djo83
- Garaža: Alfa 156 1.9 jtd
meni je tocak lupao kad su sarafi popustili ne verujem da moze da struze...
moze biti svasta tesko je reci napamet, mozda cvile pakne, mozda je zglob gotov... oteraj kod dobrog majstora neka pogleda... ali sta god da je tesko da kvar moze preci 100E sve sa rukama...
moze biti svasta tesko je reci napamet, mozda cvile pakne, mozda je zglob gotov... oteraj kod dobrog majstora neka pogleda... ali sta god da je tesko da kvar moze preci 100E sve sa rukama...
- 147_JTD
- nidza
- Garaža: ex 159
Tačno je ležaj ili guma. :-) Da je nešto u prenosu treslo bi, krckalo ili lupkalo. Doduše, ležaj kada vrisne to toliko brunda da misliš da te kamion pretiče. Obično pri brzinama 50-80 je najglasniji.
- 147_JTD
Pa ne cuje se bas glasno, kad mi je ukljucena muzika, ne cuje se... Videcu da dotegnem tocak :-)
P.S. Da li je normalna cena za ono malo govance (lezaj)? Sa rukama 100E
P.S. Da li je normalna cena za ono malo govance (lezaj)? Sa rukama 100E
- nidza
- Garaža: ex 159
Jeste valjda normalna cena. Ja bih to ignorisao dok (ako) se pogorša. Ako je klima glasnija možda je guma zbog različite potrošenosti ili razdešenog trapa?