Na Huji sam ubacio u drugu i nisam menjao brzine, kočio sam 30 metara pre krivine a puštao gas ko zna kad, čuje se na snimku
 i opet nisam bio najgori od sv dece:)

Pazi ovako:Santino napisao:A ja mislim da bi nasa kola izgorela na Nurburgring-u vrlo brzo, stoga mislim da nije za nas...
Svi volimo da letimo, nekad treba ostati na zemlji...

)
) 

To je sustina, da taj krug tebi kao vozacu pruzi zadovoljstvo.JaMaL napisao:Ali kakav bi to krug bio...

Ovo bi bio najcasniji kraj jedne sektasice!Nigy napisao:.. ako budem prinudjen da ostavim vozilo (tablice u torbu i bezi)

Pojenta priče je da na Huji ima druženja nisam video nijedan krug pa ni mojSantino napisao:Majstore, nalupetao si se gore kao maksim...
Poenta moje sprdnje nije bila upucena nikom licno vec u globalu i znaci:
Metnemo neke gume, malo otvrdnemo ogibljenje, pripremimo nase trabakule koliko je moguce i idemo da se druzimo na navaku svi zajedno!
 A Navak konkretno kao u konc logoru, šlabe se zezaju a logoraši gledaju kroz žicu, imaš 20 minuta efektivno da provozaš što je svih 4-5 krugova i marš napolje pa se druži sa logorašima i gledajte opet kroz žicu kako deca jedu sladoled
 A Navak konkretno kao u konc logoru, šlabe se zezaju a logoraši gledaju kroz žicu, imaš 20 minuta efektivno da provozaš što je svih 4-5 krugova i marš napolje pa se druži sa logorašima i gledajte opet kroz žicu kako deca jedu sladoled  To nijo track dej nego TRK dej pa ko utrči utrčo je
 To nijo track dej nego TRK dej pa ko utrči utrčo je 

Gde i ko je terao 3:40?Za ostale, čovek je terao 3:40, probajte da izgurate vreme ispod 4 pa da vidim koliko se ne koči koliko se ne ubrzava i ne opterećuje auto.

Malo sam prolupao, 1:40kilson napisao:Gde i ko je terao 3:40?Za ostale, čovek je terao 3:40, probajte da izgurate vreme ispod 4 pa da vidim koliko se ne koči koliko se ne ubrzava i ne opterećuje auto.
 Onda se smanjuje priča na 2
 Onda se smanjuje priča na 2 

bolje tebi da ih dam ako h imam nego da propadaju od stajanja?
 bolje tebi da ih dam ako h imam nego da propadaju od stajanja?
Verujem da Nigy ima neku pumpu viska, proveri sa njim..? Ako hoces novu, prisecam se da su imale neke jos malkice jace za novce reda velicine 80e -provericu gde sta i kako...Gruja napisao:Opste pitanje - jel zna neko sa kojim se kolicima gadja pumpa za gorivo na TSu? Pase li od nekog BMWa? Tako mi neka informacija u glavi...

Ja sam upravo terao 1:59 i to na poluvlažnoj stazi, na običnim lowcost gumama i fabrika ogibljenju... Nikakav problem nisam imao, kao sto rekoh.Dora napisao:Malo sam prolupao, 1:40Onda se smanjuje priča na 2

Ovako možemo do sutra.
 Ovako možemo do sutra.