Sad već moram da napišem iako ovo izbegavam.rekesidim napisao:....covek kad bi znao gde ce da padne,on bi tu seo.... ja se vodim onom logikom da ja ne bi radio nesto ako to ne znam.....ali izgleda da nije tako....edin napisao:Malo glupo, ali lepo sam ti rekao, sorryedin napisao:Idi kod nekog proverenog, i ne razmisljaj puno, jer i ako krene po zlu znas da si bio kod najboljeg da ne bude posle, "e, da si isao tamo ili vamo... bilo bi bolje"
Uglavnom Rasic mi je rasio problem,napisacu sutra sta se desavalo taman i da uslikam kako to cudo izgleda....
Na svakom forumu na ovim prostorima si postavio temu, nazvao si koga god si našao a našao si ih mnogo, pitao si mnoge ovako i onako. Većina ti je rekla da ideš na provereno ali si ti mislio kao i ostala vćina neće mene baš taj grom ali hoće baš tebe i baš takve koji znaju sve jer su se raspitali.
Što se više raspituješ i više "znaš" bolje tresneš o ledinu.
Ja najlepše obožavam što se ugradjuje za 350 evra sa garancijom do 500 godina (nije greška u nuli viška), takodje i ukućnoj radinosti a posle dodje isfrstruiran da mu se reši problem i nije mu frka da pošteno plati za to i sve se srećno smeši oko glave kad se reši problem a mogao je odmah da ga nema (problema) za iste pare.
Pohvalno je što se u poslednje vreme bar 2% ljudi drzne da prizna da se slejbo ali je to još uvek minorno koliko toga stvarno ima.
Razlika u ceni a svi uvek pitaju zašto. Odeš u Merkator i vidiš Sony za 300 evra, onda odeš u Rodića a tamo je isti 280 a na trećem mestu je 270, naravno da će svako pametan da kupi tamo gde je najeftinije jer je to isti proizvod sa istim karakteristikama na istom mestu napravljen, čak možda i istim brodom doteran.
Isti gas (oprema) na isti auto nije isto jer ne postoji isti auto a onda se u nepoznanicu dodaje i ugradjivač. Isti ugradjivač sa istom opremom na isti auto nije isto

Procenat uspošnosti i malo reklamacija diktira ovo poslednje, koliko ko napravi da je uvek približno isto, to jest dobro... Za 50 evra, gas neka ga ugradjuje njegov tata, ja neću

Zato ću rado da ga dopravim za 50+ evra