instrumen tabla 147 savet
naime ovako burazeru je na 147 riknula instrument tabla pa je naleteo na jednu veoma povoljno, ali je tabla od ristajling modela 147, a njemu je prva verzija. e sada mene zanima da li ta tabla odgovara tj moze da se namesti kako po gabaritima tako i po elekronici. da li dzekovi odgovaraju tj samo ubacis i to je to. inace tabla je sa vecim displeom
. svaki savet mi je dobro dosao.

- Sone Bg
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2002
ne radi mu kilometraza tj pokazuje samo crtice. inace njemu je ona obina najprostija tabla bez velikog ekrana ali smo sa moje preacivali da vidimo da li moze sa bordom da mu radi i radila je sto zanci da mu pase bilo koja tabal od prve verzije e sada mene zanima da li mu pase od ristajling modela.
- milans
- Garaža: Alfa 147 1.6 T.S.
Crtice pokazuje zato sto ne moze da prikaze kilometrazu...
Najbolje da vidis na dijagnostici koja vrednost kilometraze je upisana u Body Computer, i da eventualno probate da upisete odgovarajucu preko AlfaODB programa.
Najbolje da vidis na dijagnostici koja vrednost kilometraze je upisana u Body Computer, i da eventualno probate da upisete odgovarajucu preko AlfaODB programa.
- cheyenne
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 TS 105 KS ex
Alfa Romeo MiTo 1.4 TB 155 KS - Lokacija: 11
Kada ste zakacili tu tvoju umesto ove proste, da li je sve radilo kako treba , da nije slucajno treperila kilometraza, pricao sam sa majstorom koji mi je rekao da su razliciti dzekovi i da to ne radi kako treba?Jel radi i onda prosecna potrosnja i sl.?alfaboy napisao:ne radi mu kilometraza tj pokazuje samo crtice. inace njemu je ona obina najprostija tabla bez velikog ekrana ali smo sa moje preacivali da vidimo da li moze sa bordom da mu radi i radila je sto zanci da mu pase bilo koja tabal od prve verzije e sada mene zanima da li mu pase od ristajling modela.
e pa ljudi ovako. uzeta je tabla ali od prve verzije 147 sa bordom i bukvalno sve je dzek u dzek, znaci nema ni vise ni manje taman kako treba. kad se prikaci radi kako treba znaci pokazuje sve da li su otvorena vrata, da mu ne radi ozicia, kilometraza. inace da naglasim da je tabla od benzinca, a ne od dizela (mada i ona mislim da moze samo treba das se promene oni brojevi iznutra zbrog broja obrtja i brzine). e sada mene znima sledece posto na tabli je druga kilometraza to bi valjda trebalo da se upari sa kilometrazom iz racunara auta jel cim je nakacio tablu zablinkala mu je kilometraza.
- flojd
- Garaža: Giulietta 1.4 TB
EX alfa romeo 33 1.7 IE Imola
EX alfa romeo 33 1.7 IE
EX Alfa Romeo 156 1.8TS 2001g - Lokacija: Pirot
sto put receno treba da se uradi proxi aligment preko fiatecuscan -a ili nekom drugom dijagnostikom da bi se tabla uparila sa motornim kompom 

Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”