Ja se izvinjavam ako ova tema postoji ja trazio i nisam nasao..
Elem iskoristili ovo da tako kazem lepo vreme(sneg) da isprobamo elektroniku na svom mezimcu..Asr,esp abs sve radi perfektno..jedino sto nisam primetio,a mozda tako treba ,prilikom pritiska papucice kocnice ne svetli lampica ABS,vozio 40 km na sat i naglo kocio u vise navrata ali nista..Lampica radi prilikom davanja kontakta ali ovako nece..koliko sam primetio auto solidno koci..pa me interesuje da li je neko imao slican prolem..Hvala...
Poslednja izmena od Sale-Qchewo u Ned Feb 05, 2012 2:23 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
Ako trza papucica onda radi. Lampica je, kao sto rekose, ukoliko se desi neki kvar na abs-u.
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
da se nadovezem na temu... meni izbacuje gresku isto za abs i asr, asr radi ali abs ne, tj ne trza mi papucica a auto kozi normalno, sta to moze biti, da li je neko imao slican problem? hvala drugari unapred na odgovoru...