a iz FASa verovatno moze da se poruci?
Vidim u Kragujevcu su otvorili zvanican Fiatov servis, mozda tu mogu kupiti?

S' obzirom da je regularna cena velikog servisa iz originala oko 600 eur, onda ovih 44 500 din i jeste tričavih. U startu jeste skuplje, ali se bar s' orginalima prelazi stotkica bez problema.Falcon037 napisao:Cena je tričavih 44 500 din

Ja danas dobio odgovor na mail od Bogunovića:spin napisao:Iz prve ruke podatak - danas sam menjao set zupčastog i pumpu, po aktuelnim akcijskim cenama, kod Bogunovića je to cca 19,000 RSD sa rukama. Akcija je do kraja aprila.

faceman napisao:erdeljan napisao:@faceman, nemoj da budes toliko siguran u originalnost "ako je FAS onda su originali"![]()
Ipak sam siguran, to je kao kad bi Soni u Srbiji umesto svojih proizvoda prodavao recimo Quadro ili neki slican krs![]()
bdv dobar ortak mi tamo radi pa mi javlja kad sta ima, uglavnom im je prica da povremenim akcijama gde dosta spustaju cene hoce da promovisu originalne delove i na taj nacin nateraju ljude da kasnije uvek zovu da pitaju koliko je original, umesto da odmah kupuju kopiju.![]()
Jedina razlika u odnosu na druge brendove na trzistu je ta sto je Fiat grupa direktno na nasem trzistu pa verovatno i cene mogu da diktiraju do besvesti
Stvarno ne znam, ja sam slao upit preko forme na njihovom sajtu i dobio ponudu koja kažebluesman napisao: Ja danas dobio odgovor na mail od Bogunovića:
"Postovani,cena zamene seta zupcastog kaisa i vodene pumpe za vase vozilo iznosi 38236 dinara. Ponuda je obuhvacena akcijom"
Nije mi jasno kako tebi izađe19 hiljada?
Ako kupujem u AP sportu delove za veliki servis, samo bez ulja (selenia nešto poskupela)cena je nešto preko 19000.
Uglavnom sam birao najskuplju varijantu, Fiat delovi (valjda su original) i dayco zupčasti, i može na čekove kako bi najbezbolnije prošao. Koja je cena zamene ovih stvari kod majstora koji nisu ovlašćeni?

Crni napisao:Razliciti su termostati, mada su i meni cene bile dosta visoke, za viljusku mi je jedino rekao da je na akciji, za ovo drugo nista.