skim god da sam pričao tog dana, niko nije bio baš "oduševljen" toliko kako ta boja stoji na 156-ici.........
AlfaCuore napisao:Vidim da je bilo super druzenje,svaka vam cast![]()
Toliko Alfi skupiti..nemam reci!Raznovrsno brate ko najbolji ordever-od starih modela do najnovijih,kao sto je onaj novi Spider,jos jednom kapa dole![]()
Lepe brate hostese,i treba da budu,pored Alfe neide neki gabor,pa i ja se obradujem kad su mi stjuardese ko bomboniceKolega se bar setio da ih ispostuje kako treba,i provoza u Alfi,za razliku od mnogih....... Kolega
erdeljan napisao:Vecina ljudi sa kojima sam ja pricao su glasali za Sprinta!
Ajde da glasamo ponovo
ana156 napisao:vojaalfa napisao:Evo još jednog snimka http://www.youtube.com/watch?v=b-euaXw7aXU" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Dragi druze Vojo,
Pisem ti ovo pismo da i sam vidis da nisi zbog mene cenzurisao snimak. Jedino sto se cuje je da ja iznosim cinjenicno stanje da si otac dvoje maloletne dece.... A ono " drzi se za nesto" i.."jel se bojis? "...![]()
Lepo si vozio, nema sta!![]()
i moram da primetim da je Marko BG jedini koji na svojim fotografijama nema promoterke...zamislite covek slikao ALFE
i 100 zena 200 grudi!!!edin napisao:Sta da vam kazem, osim 100 ljudi 100 cudi
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”