Ada Huja 20.05.2012. - utisci, fotke itd.
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
- Pittatore
- Drug Član
- Garaža: AR 155 3.0 24v Reborn
AR 166 jtd Familiare
Opel Zafira OPC Familiare XL
Yamaha FZR1000 EXUP Hajde da se volimo XD
AA500 Dvogumena raga - Lokacija: BG
- srlealfa
- Garaža: 156 2.0 jts
Re: Ada Huja 20.05.2012. - utisci, fotke itd.
Skup je bio super,žao mi je što nisam par ljudi iscimao sa svojim alfama da dođu jer sam kasno došao sa puta,ali Bože moj sledeće godine
Odlična organizacija

Odlična organizacija

-
ki
- Drug Član
Zamolio bih svakoga ko se oseca ostecenim da shvati kako je skup samo jedan povod vise da se svi ponovo vidimo, ispricamo, slikamo, vozimo i upoznamo.. Ostatak price smo dodali samo i jedino da bi dodatno animirali ceo dogadjaj. Ukoliko neko zeli i misli da moze bolje - pozivam doticne da zajedno sa nama ucestvuju u organizaciji nekog od sledecih skupova. Da smo otvoreni za sve, mogu vam potvrditi devojke i momci koji su izneli ceo dogadjaj kao da je njihov licni!
Jos jednom,
hvala svima koji su bili na Huji u nedelju jer bez vas, Huja ne postoji!
Moracu da te demantujem, ovaj put sam totalno zakazao i to najvise zbog pehova koji su pratili skup; laptop sa muzikom je puk'o, izmenjali smo dve miksete jer su imale prekide u radu, mikrofoni su takodje prekidali a zvuk je bio losiji nego prethodnih godina. Prikljucak za struju smo takodje kasno dobili, a da ne govorim o zezanju oko manjka stolova i stolica... Sve te stvari su me delimicno izbacile iz koloseka pa sam pravio greske prilikom komentarisanja i verujem ocenjivanja te se ovim putem izvinjavam za greske svima koji misle da je bilo ikakve namere.Mique napisao:Laki je svake godine sve bolji i bolji...
Zamolio bih svakoga ko se oseca ostecenim da shvati kako je skup samo jedan povod vise da se svi ponovo vidimo, ispricamo, slikamo, vozimo i upoznamo.. Ostatak price smo dodali samo i jedino da bi dodatno animirali ceo dogadjaj. Ukoliko neko zeli i misli da moze bolje - pozivam doticne da zajedno sa nama ucestvuju u organizaciji nekog od sledecih skupova. Da smo otvoreni za sve, mogu vam potvrditi devojke i momci koji su izneli ceo dogadjaj kao da je njihov licni!
Jos jednom,

-
Ka
- Drug Član
Primetio sam da su se mnoge kolege toliko ispričale medjusobom da je to bilo milina gledati....a najveća nagrada bar meni su zadovoljna ispečena
lica ljudi posle skupa
Poenta cele priče....bravo Laki...druženje se nastavlja i daljekilson napisao:
Zamolio bih svakoga ko se oseca ostecenim da shvati kako je skup samo jedan povod vise da se svi ponovo vidimo, ispricamo, slikamo i vozimo.

Primetio sam da su se mnoge kolege toliko ispričale medjusobom da je to bilo milina gledati....a najveća nagrada bar meni su zadovoljna ispečena

- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Nelle burazeru, zar je moguce da si ti video nesto osim Vere i Marine

@ Laki
Pored onako pozitivne atmosfere, poziivnih ljudi, odlicnog druzenja i provoda, verujem da te greskice koje spominjes niko nije ni primetio... i da ih nisi sada nabrojao, ja zaista ne bih ni znao da su postojale...
Na kraju krajeva, znas i sam da Marfi nikad ne spava... ljudi smo, ne masine

@ Laki
Pored onako pozitivne atmosfere, poziivnih ljudi, odlicnog druzenja i provoda, verujem da te greskice koje spominjes niko nije ni primetio... i da ih nisi sada nabrojao, ja zaista ne bih ni znao da su postojale...

Na kraju krajeva, znas i sam da Marfi nikad ne spava... ljudi smo, ne masine

Poslednja izmena od DogoArgentino u Uto Maj 22, 2012 8:15 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
- wanja156
- Garaža: 1999. 156 1.6 ts
Potpuno se slažem sa kolegom nelletom, za ovo je vredelo izroštiljati lica, vratove i ruke!
alfa roso se nosi u srcu i NA telu!

alfa roso se nosi u srcu i NA telu!

ALFA ROMEO: Without heart we would be mere machines
- Macan
- Garaža: -Alfa Romeo 147 jtd ti-Alfa Romeo GT 1.8 ts
Jos jednom BRAVO za organizaciju, a Sibina i Sergeja da nemamo trebalo bi ih izmisliti! Onaj klip(filmic) je fenomenalan!

- MARKO-BG
- Garaža: Alfa 145 1.7 16v BOXER
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Dobre slike Meda, hvala i u ime svoje Alfe koja se nasla u galeriji.

Dobre slike Meda, hvala i u ime svoje Alfe koja se nasla u galeriji.

Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
-
ki
- Drug Član
Hvala Medo, drago mi je da ste nas posetili i napravili ovako opsirnu foto reportazu! www.bud3.net definitivno postavlja nove standarde izvestavanja o petrolheadsima na nasim prostorima!Meda napisao:
Pozdrav Lafisti, evo i našeg izveštaja...
http://www.bud3.net/2012/05/alfa-romeo-in-primavera
- Milorad
- Garaža: ex145 2.0ts
ex166 2.0ts
GTV 2.0ts
156 3.0 - Lokacija: Beograd
- Nigy
- Garaža: .
Bas cool izvestaj Medo!
@ Milorad
Otvori fotku u novom prozoru pa je snimi.

@ Milorad
Otvori fotku u novom prozoru pa je snimi.

- MARKO-BG
- Garaža: Alfa 145 1.7 16v BOXER
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker

Braaaaaate, ti si moj idolsibin napisao:moram da se zalim mene niko nije slikao ni snimao kako vozim po stazi

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
E pa vidis u cemu je poenta , mnogi od nas nisu ni osetili te vase problee jer je atmosfera bila sjajna , jer je puno dobrih ljudi bilo oko nas , a to da li si dobar ili nisi najbolje je bilo kada si video izbor za najlepsi zvuk ...kilson napisao:Moracu da te demantujem, ovaj put sam totalno zakazao i to najvise zbog pehova koji su pratili skup; laptop sa muzikom je puk'o, izmenjali smo dve miksete jer su imale prekide u radu, mikrofoni su takodje prekidali a zvuk je bio losiji nego prethodnih godina. Prikljucak za struju smo takodje kasno dobili, a da ne govorim o zezanju oko manjka stolova i stolica... Sve te stvari su me delimicno izbacile iz koloseka pa sam pravio greske prilikom komentarisanja i verujem ocenjivanja te se ovim putem izvinjavam za greske svima koji misle da je bilo ikakve namere.Mique napisao:Laki je svake godine sve bolji i bolji...
Jos jednom,
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
@ Laki
Neces se tako lako izvuci. Vodices ti program jos mnogajaaaja ljeta
Salu na stranu. Jedina stvar koja je falila je muzika za vreme voznje na stazi. S obzirom da nije u pitanju nesto sto se moglo kontrolisati, raja je to nadomestila samoinicijativno. Drugim recima, Forza Alfa!
Neces se tako lako izvuci. Vodices ti program jos mnogajaaaja ljeta

Salu na stranu. Jedina stvar koja je falila je muzika za vreme voznje na stazi. S obzirom da nije u pitanju nesto sto se moglo kontrolisati, raja je to nadomestila samoinicijativno. Drugim recima, Forza Alfa!

- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Pozdrav za kolegu koji je na Huji imao broj 10 u tamno sivoj 156 SW. Juče popodne smo se vozali zajedno po Medaku kod Akse 

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
@all
Hvala momci, mi smo tu da sluzimo narodu
Jos da se procujemo i bice jos bolje.
Takodje, hvala vam sto ste nas pozvali...
Hvala momci, mi smo tu da sluzimo narodu

Jos da se procujemo i bice jos bolje.

Takodje, hvala vam sto ste nas pozvali...

The life we live, when we are awake
- srdjan_pop
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6 TS
PS Ima li neko slucajno snimak moje voznje
?
Kolega takodje uocen u B Jerkovicu ... jos uvek ima brojsErGiO napisao:Pozdrav za kolegu koji je na Huji imao broj 10 u tamno sivoj 156 SW. Juče popodne smo se vozali zajedno po Medaku kod Akse

PS Ima li neko slucajno snimak moje voznje

- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
Žao mi zbog muzike, bio spremio 4cd-a sa prigodnom muzikom al nema veze ljubomorno ću da ih čuvam za neki od sledećih skupova 

- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”