Odlicno je bilo! Puno lepih Alfica na jednom mestu tako da se imalo stosta lepo videte a i one trke su bile super. Mada mi je bas cudno da je 159 pobedila, i to sam se jos vise zacudio kada sam video da je 1.9 (bio sam ubedjen da onako ide 2.4 + chip). Mislio sam da ce 156 sa istom snagom i par stotina kg manje da objasne neke stvari ali se suprotno dogodilo
Elem ko je vlasnik one 156 jtd koja se takmicila za najbolji zvuk? Voleo bih da saznam kako je napravio da se dizel pristojno cuje
Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts ex Alfa Romeo GT 2.0jts ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm ex Alfa Romeo Mito 1.4tb ex Alfa Romeo Giulietta QV -Megane 3 RS CUP
Zeleo bih da se iskreno zahvalim ARCS-u na organizaciji, energijii koju ulazu, ali pre svega na tome sto su nas sve povezali i upoznali. Milina je provoditi vreme i pozitivnu energiju sa Alpistima.
Nigy prijatelju, ustimovani smo k'o Satrijanijeva gitara...
P.S. Nisam moga da verujem da sam video cistu Zepovu lutku...
Ja moram da uložim protest na merenje vremena. Tražim da se rezultati ponište i da se sve ponovi jer je DekiDeki sabotirao merenje. Ukoliko se ne izadje u susret ovoj molbi biću prisiljen da osnujem novi forum i klub Alfista pa vi vidite štaćete....
veliko hvala svima, bilo je super! organizatori, gosti, slucajni prolaznici koji su se nista manje odusevili atmosferom, putnicima koji su presli zaista impozantne kilometraze...
***zao mi je sto nisam na pocetku dobro kontrolisao ulaz/izlaz na stazi pa su neka merenja ponovljenja (samo moja greska, nemam opravdanje), nadam se da cete mi oprostiti!
Fenomenalno
Odlicno drustvo, odlicna atmosfera, odlicne makine.... zaista jedan prelepo proveden dan
Ne znam za vas drugari, ja sam izgoreo kao rak
Mislim da cu sledeci put poneti jedan suncobran 4m precnika
Jedino, ali jedino sto me je iznerviralo bilo je ono odvratno toceno pivo iz kafica..
Odnos pivo - voda je bio jedno 40% - 60% u korist vode...
Jedino sto je bilo hladno pa mu je to bio plus
ZNAM MILION PRIMERA GDE SU LJUDI PRODALI NJIVU I KUPILI AUDI, PASAT, BMW ILI MERCEDES... ALI NIKADA NISAM CUO DA JE NEKO PRODAO NJIVU I KUPIO ALFU...