Pitanje za Beograđane

Offtopic, kafenisanje, itd...
Korisnikov avatar
Marko NS
Garaža: AR Brera 2.0jtdm
ex AR 156 2.0jts
Pridružio se: Ned Jul 04, 2010 7:31 am

Pitanje za Beograđane

Pet Maj 18, 2012 10:13 pm

Jedno pitanje- trebao bi sutra ići do Mirijevskog bulevara, na google maps se vidi da su radovi u toku, sad ne znam jel to gotovo tj. jel bulevar prohodan ili ne!? Trebao bi ići do raskrsnice Mirijevski Bulevar- Pera Ćetkovića, ako dolazim sa NBG jel mi pametnije ići autoputem do Ustaničke, pa Kralja Aleksandra-Mite Ružiće-Vitezova Karađorđeve Zvezde do bulevara ili preko Višnjičke pa da sa te strane uđem u Mirijevski b. ??
Living for the open roads.
Korisnikov avatar
edin
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave
Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Pridružio se: Čet Nov 24, 2011 6:32 pm

Re: Pitanje za Beograđane

Pet Maj 18, 2012 10:19 pm

Licno mislim da ti je pametnije preko visnjicke, ako nista drgo, bar zbog lakseg snalazenja
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
Korisnikov avatar
Crni
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Pridružio se: Pet Avg 05, 2011 1:54 am

Pet Maj 18, 2012 10:22 pm

Ne znam na koju deonicu mislis, ali mirijevski je odavno zavrsen. Mozda ti je najlakse da ides preko brankovog mosta pa pored pancevca i napred do mirijevskog, odnosno preko visnjicke. :)

Mada mozes i preko bulevara, rutom koju si sam naveo, nema radova oko mirijevskog nigde i mozda je manja guzva ukoliko se iskljucujes kod Plavog mosta, jedino gazela da ne ispadne nesto. :)

Samo se iskljucis kod arene, ides na kruzni tok (trece iskljucenje cini mi se) i skrenes prema SIV-u, na zadnji semafor desno i samo vozis pravo i ulazis u visnjicku. E kakva ce guzva sada biti stvarno ne znam, zna da zabode fino tamo. :)
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Korisnikov avatar
edin
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave

Pet Maj 18, 2012 10:26 pm

Crni koliko sam te razumeo, malo si zaboravio denicu, od brankovog mosta do pancevca hahaha
Elem, moj predlog, posle gazele, u kneza milosa, pa produzis u takovsku, i potom se peko cvijiceve ukljucis na 29. novembra, tj sada Despota stefana, u principu nem vise tolikih guzvi preko gazele, a i subota je, ako zatreba nek informacija pusti opet neku poruku, moze i na PP :wave:
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
Korisnikov avatar
edin
Saradnik Uprave
Saradnik Uprave

Pet Maj 18, 2012 10:34 pm

Malo sam prevideo da dolazis sa NBG, opet je ideja da se drzis 29. novembra, jer se direktno nastavlje na visnjcku, ne razmisljaj puno brankov most, pa posle tunela, skrenes levo, i drugi semafor desno i to ti je ulica 29.novembra, nadam se da nisam previse zakomplikovao, i da si u principu razumeo.
Ako mi kazes neku tacnu lokaciju na NBG, mogu i bolje da te navedem :wave:
Korisnikov avatar
Crni
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Pridružio se: Pet Avg 05, 2011 1:54 am

Pet Maj 18, 2012 10:41 pm

Ja kada velim pravo mislim putem sa prvenstvom prolaza. :D

Brankov, Iz tunela skreces levo, zatim druga desno i samo pravo. :D
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
Korisnikov avatar
Marko NS
Garaža: AR Brera 2.0jtdm
ex AR 156 2.0jts
Pridružio se: Ned Jul 04, 2010 7:31 am

Pet Maj 18, 2012 10:44 pm

Razumem i manje više poznajem obe rute... dosta sam se muvao po BG pa sam naučio nešto ;) +imam GPS ako zagusti... mislio sam čisto da nema nekih radova ili tako nešto- ok ići ću preko Branka pa na Višnjičku. hvala u svakom slučaju :thumbsup:
Living for the open roads.

Povratak na “Cafeteria da Romeo”