filter klime alfa 147 ts
Ljudi molim za pomoc,ako moze neka slika, gde se nalazi filter klime na Alfi 147TS 77KW.U AP Sportu mi dadose dva filtera kazu to je za taj model.Jel ovaj drugi mozda filter polena?Klima je manuelna.Nije sramota pitati,sramota je znati a ne reci.Hvala unapred i pozdrav za sve Alfiste i one koji ce tek postati. 

- alexa
Sa desne strane kod nogu do tunela imas tapacir,skines njega polako i onda zalegnes fino,uzmes gedorici 5.5 nastavke,snapercic i imas 3 srafa koja drze plastiku koju kad skines filtere samo izvuces... Videces koji su srafovi,skroz do pozarnog zida dva i jedan je malo gore zavucen vislje..Ma nije nista problem..Jos ako imas drugara da ti pomogne,evo i slike..

- rekesidim
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 T. Spark
Bogami velika je gimnastika zameniti ih,ja sam se sav iskrivio kad sam menjao.....
- alexa
- al.ro.147
- Garaža: 147 1.6 ts
159 1.8 mpi - Lokacija: Uzice
e da baš ovako sam i ja visio izvrnut naopačke, kad se samo setim...još sam ja picajzla ispirao tunele i isparivač sa Wirtovim sretstvom za dezinfekciju i Asepsolom...auuu kad sam zavrsio nisam osećao kičmu jedno 2 dana...aj ne žalim sad mi je svež planinski vazduh
Re: filter klime alfa 147 ts
alexa napisao:Sa desne strane kod nogu do tunela imas tapacir,skines njega polako i onda zalegnes fino,uzmes gedorici 5.5 nastavke,snapercic i imas 3 srafa koja drze plastiku koju kad skines filtere samo izvuces... Videces koji su srafovi,skroz do pozarnog zida dva i jedan je malo gore zavucen vislje..Ma nije nista problem..Jos ako imas drugara da ti pomogne,evo i slike..![]()
e da baš ovako sam i ja visio izvrnut naopačke, kad se samo setim...još sam ja picajzla ispirao tunele i isparivač sa Wirtovim sretstvom za dezinfekciju i Asepsolom...auuu kad sam zavrsio nisam osećao kičmu jedno 2 dana...aj ne žalim sad mi je svež planinski vazduh

Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”