Drugari,mozete da mi kazete gde mogu da nabavim kompletnu tablu sa prekidacima za podizanje prozora i podesavanje retrovizora na vozacevim vratima,za 147-icu?
Hvala unapred!
polomljeni dugmici za podizanje prozora
- Filipcar
- Garaža: Alfa Romeo 147 TS
Re: polomljeni dugmici za podizanje prozora
Meni treba isto to ali na suvozacevim vratima... Za 147cu...
ako neko zna...
hvala
ako neko zna...
hvala
- alexa
Odpad..a mislim da nije jeftino bas.Treba proveriti sta je puklo,moze u glavnom da se popravi..
Zvao sam par brojeva iz oglasa,ili nemaju,ili su u losem stanju.Inace cena je 40-50e,a meni konkretno je slimljen nosac samog dugmeta,i stoji krivo,a za podizanje suvozacevog stakla ne radi u opste.Nervira me mnogo,uz to je i plastika izguljena,i ruzno izgleda.
- alexa
To sto ti je izguljeno,to je ona kao plastifikacija i to mozes lepo da ocistis skroz na "nulu"kada ga skines-lakse ti je.A to sto radi dugme a krivo je-to ti je pukla plastikica sa jedne strane dugmeta,da je nazovem osovinica na kojoj lezi dugme u lezistu.Bas na to sam i mislio da ti se desilo,desava se.Moze da se namesti da bude bolje nego i pre..
..i ustedeo si i 50e..

..i ustedeo si i 50e..

- poslednjiskaut
- Garaža: Alfa Romeo 147
Drugari, zna li ko dobrog majstora u Kgu koji bi mogao da bi resi problem prozora kome je pukao nosac pa ispada iz stakla i sam se sjuri u vrata?
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Ovo ti moze pomoci ukoliko je pukao plasticni deo, pozovi i pitaj da li ti moze poslati, ukoliko je to problem:
viewtopic.php?p=1412865#p1412865
viewtopic.php?p=1412865#p1412865
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- poslednjiskaut
- Garaža: Alfa Romeo 147