alfa romeo 147 centralna
E ljudi ovako ako bi neko mogao da mi pomogne oko sledeceg problema bio bih mu veoma zahvala. dakle problem je sledeci, a to je da ne mogu da zakljucam auto na daljinac. sve je radilo super ,ali samo u jednom trenutku nije htelo kako preko daljinca dako i iznutra. inace osiguraci nisu pregoreli. e sada meni je kum elektricar i reeko mi je da mi je otisao bodi (ili ti koliko sam ja razumeo maticna ploca od racunara preko koje sve ide vezano za auto), tj nije ceo bodi vec samo neki njegov. ako je neko imao slican problem na autu ili je upoznat oko rada bodija nek kaze slobodno bilo bi mi od velike pomoci. inace kupovina novog bodija izuskuje velike novcane izdatke na grubo oko 300 do 350 jura 

- Bug
- Garaža: AR 156 q4 1.9mJTD
Za bodi je valjda mislio ECU racunar, ako je to to, to se MOZDA moze popravi (ako je crko procesor, puko procesor ili hladan lem) onda se popravlja, ako su napukle ploce onda se menja ceo komp.
Uglavnom, racunar je oko 200-300e + flashovanje racunara 50-100e ...
Popravka je oko 150e, radi neka firma u BG-u (sa nekom specijalnom IR peci)..
I ako je stvarno on pravi problem, odmah ga menjaj, jer posle moze jos gore da ti bude.
P.S olaksavajuca okolnost je sto taj racunar moze od bilo kog italijana sa istim motorom.
Uglavnom, racunar je oko 200-300e + flashovanje racunara 50-100e ...
Popravka je oko 150e, radi neka firma u BG-u (sa nekom specijalnom IR peci)..
I ako je stvarno on pravi problem, odmah ga menjaj, jer posle moze jos gore da ti bude.
P.S olaksavajuca okolnost je sto taj racunar moze od bilo kog italijana sa istim motorom.
- Bojan90
- Garaža: 156 1.6ts
Znam da je kod stila komp koji regulise rad centralne, podizaca itd. odvojen od ECU-a, i da je popravka 50-ak evra.
E pa ovako malo sam se raspitivao i dosao do sledecih informacija. trebalo bi da kupim taj bodi, ali ne i ceo racunar e mene sad zanima da li vi znate nekoga koji bi to prodao po realnoj nekoc ceni ako je nov racunar ceo 200 jura sa svim onim glupostima. Ako neko zna neki otpad nek postavi kontakte ovde ili nek mi postavi na pm. inace sihronizacija tog dela na moj auto je oko 30 do 40 jura.
- spinto veloce
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”