(Izvinite za offtopic)
Aaahaaaaaa pa ja "sada" SAAB ni ne smatram kao marku - to sto su napravili do pre par godina je nesto a s obzirom da je firma pukla onda stvarno nemam pojma. 2.0T i 2.3T su ono za sta ja znam - ove novije igracke koje su uzasno skupe ni ne uzimam u obzir
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
2.3 turbo se ugradjivao do 2009...a mladji mi i ne treba...
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Ako je ovo Braće Jugovića (kako mi se čini), i ako oznake na putu i dalje važe, rekao bih da je u jednosmernoj ulici. Ako je pokušavao polukružno uopšte, zaslužio je jednu posetu kod psihijatra.
Jutros na novoj obilaznica sa Novosadskog auto-puta prema Zagrebackom,lik SO tablice iza krivine ode u desnu u zaustavnu traku i polukruzno,okrenu se prema meni u levoj traci,bio sam daleko ali i isao brzo,ostavio sam tri ozbiljna traga od oko 3-5m,to sam video u retrovizoru ali sam bukvalno stao i zaustavio kolonu,posle mu svi ablenduju
Na srecu ovaj iza koji me je sustizao mislim da je Mondeo,daleko stao iza mene ali trepcuca stop svetla su i ostale upozorila
Problem je sto mnogi ne znaju da nema iskljucenje kod Batajnice prema Zemunu,nego je direktno na Zagrebacki auto-put
Zbog takvih ludaka cu kupii kameru za snimanje saobracaja,jutros u Zemunu lik ispred mene se ukljucuje kao da je sam i prikocim sa kripom bukvalno na njegovim vratima,samo je produzio sa upaljeni sva cetiri migavca i ode