Hvala unapred

Pretresao sam ja forum uzduž i popreko, nisam baš toliko zelenSauriann napisao:Pozdrav kolega. Koristi pretragu...
Imaš temu koja se zove po tvom motoru a radio ga je Guma na svom autu. Trebao si tamo da postviš pitanje:
viewtopic.php?f=54&t=50797" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala što si podelio svoje iskustvo sa mnomkovalski napisao:Na mojoj 16V je uradjen remapkod Raletovog frenda u B. Jarku..i po njegovim recima dignut je na 175 ks.
Pre toga skinut je katalizator.
Tako se vozi vec 4 meseca i moje iskustvo je pozitivno, isao je on i pre toga dosta dobro, al posle remapa letiii![]()
Nisam bio skeptičan po pitanju čipa ni pre, nego me interesovalo kakvi su dobici, posledice po kvačilo (koje je jesenas stavljeno polovno sa 2.4 jtd, kao novo), a onda nakon razogovora sa profesorom Dušanom (iako sam već bio rešio) ništa me nije moglo odvratiti od toga da je remapujem...
dakle savet mene kao nekog ko se ne razume u sve to je URADI ČIP![]()
(pisao sam vec to na forumu)
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”