Predlozi zarad poboljsanja funkcionalnosti foruma
- Vitjsa
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 TS
Re: Predlozi zarad poboljsanja funkcionalnosti foruma
Znaš kako, ovo bih bio prvi forum gde bih ja morao nešto da menjam. Ako je tako, izvinjavam se, nisam znao 

- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
I ja sam bio toliko lenj da promenim, evo tek sada.
Inace susreo sam se vec sa ovim problemmima na nekm forumima, mada kod nekih ima i da se stiklira nesto da se ne zeza stalno ali povrsno gledajuci ovde to nisam nasao. )

Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
Pitanje za gileta.
Da li bi mogla da se ubaci opcija u profilu korisnika pored "Pretraži korisnikove postove" i "Pretraži korisnikove teme"?
Mislim da bi ovo olakšalo prvenstveno pronalaženje tema o predstavljenju automobila kao i drugih, a i olakšalo bi članovima koji su postavljali teme ranije da ih lakše nađu i ostalima koji bi da vide te njhove teme.
Znači samo naslovi, tj linkovi ka njima
Da li bi mogla da se ubaci opcija u profilu korisnika pored "Pretraži korisnikove postove" i "Pretraži korisnikove teme"?
Mislim da bi ovo olakšalo prvenstveno pronalaženje tema o predstavljenju automobila kao i drugih, a i olakšalo bi članovima koji su postavljali teme ranije da ih lakše nađu i ostalima koji bi da vide te njhove teme.
Znači samo naslovi, tj linkovi ka njima

potpis
- Marko NS
- Garaža: AR Brera 2.0jtdm
ex AR 156 2.0jts - Lokacija: Novi Sad
Ja sam ovaj problem resavao pomocu search-a... Search for author + first post of topic... 

Living for the open roads.
Da li je u planu za teme iz "virusa" razvrstate u podforume radi preglednosti? Nekoga npr interesuju 159-ke i da ne mora listati 10 strana da ima pregledno sve na jednoj strani, samo predtsavljenje 159-ke u tom pdforumu.
-
ki
- Drug Član
Ne, nije u planu.
"Virus" je namenjen generalnom predstavljanju automobila clanova i tako ce ostati. Prica o generacijama modela se odvija u okviru podforuma za iste i to je to. Ukoliko bi se automobili clanova razvrstali po podforumima za generacije, desilo bi se da bi isti postali beskorisni zbog pomesanosti tema. Onda bi tehnicke diskusije trebalo prebaciti u adekvatne podforume poput Area Servizio, Alfa Stile i Squadra Corse gde bi opet doslo do prenatrpanosti.
Mogu da se opkladim da se mnogi ne bi ni snasli u takvom, novom rasporedu te bi se pocelo sa strajkovima, blokadama puteva, pruga i aerodroma... Talas strajkova bi obuhvatio pola evrope jer bi forumi koji nas kopiraju isto tako preduzeli drasticne mere, a njihovi clanovi opet kontra mere... Najgore bi bilo u Grckoj, jer tamo boravi kritican broj ekstremnih strajkaca, a obzirom da tamo vecina nas ide na more, predpostavljam da bi pojedini moderatori bili osudjeni na smrt u odsustvu. Sve to bi vecinu nas "revolucionara" nateralo da ponovo idemo na Adu Ciganliju ili Palic, a obzirom da se i lepse polovine nesto tu pitaju, bilo bi svasta (gore muke nego da te razapnu na Akropolju u sred avgusta).
Ipak, svesni smo mogucih posledica i necemo "dirati dugmice" zarad mira u svetu.
"Virus" je namenjen generalnom predstavljanju automobila clanova i tako ce ostati. Prica o generacijama modela se odvija u okviru podforuma za iste i to je to. Ukoliko bi se automobili clanova razvrstali po podforumima za generacije, desilo bi se da bi isti postali beskorisni zbog pomesanosti tema. Onda bi tehnicke diskusije trebalo prebaciti u adekvatne podforume poput Area Servizio, Alfa Stile i Squadra Corse gde bi opet doslo do prenatrpanosti.
Mogu da se opkladim da se mnogi ne bi ni snasli u takvom, novom rasporedu te bi se pocelo sa strajkovima, blokadama puteva, pruga i aerodroma... Talas strajkova bi obuhvatio pola evrope jer bi forumi koji nas kopiraju isto tako preduzeli drasticne mere, a njihovi clanovi opet kontra mere... Najgore bi bilo u Grckoj, jer tamo boravi kritican broj ekstremnih strajkaca, a obzirom da tamo vecina nas ide na more, predpostavljam da bi pojedini moderatori bili osudjeni na smrt u odsustvu. Sve to bi vecinu nas "revolucionara" nateralo da ponovo idemo na Adu Ciganliju ili Palic, a obzirom da se i lepse polovine nesto tu pitaju, bilo bi svasta (gore muke nego da te razapnu na Akropolju u sred avgusta).
Ipak, svesni smo mogucih posledica i necemo "dirati dugmice" zarad mira u svetu.

- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Tačno sam znao da je ARCS garant mira u svetu samo niko to nije lepo sročio 

-
Ka
- Drug Član
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
- Dora
- honorable
Pije kafu a ANAN-as ne misli nimalo... Gile će nas utepati ali nema vezenelle napisao:Kilson je kao Kofi Anan

-
Ka
- Drug Član
Ma neće....on je sad u Glenn Miller fazonu,laganica 

Ne, niko dirati ili praviti izmene na forumu ili dugmicima, posto bi "cernobilj" bio sitan dozivljaj naspram globalne kataklizme koja bi se desila
Wowkilson napisao:Ne, nije u planu.
Ipak, svesni smo mogucih posledica i necemo "dirati dugmice" zarad mira u svetu.![]()

Ne, niko dirati ili praviti izmene na forumu ili dugmicima, posto bi "cernobilj" bio sitan dozivljaj naspram globalne kataklizme koja bi se desila

-
ki
- Drug Član
- darkbgd
- Garaža: Alfa Romeo 147 Q2 JTDm
toliko si to slikovito objasnio da su morali svi da razumeju;)

- Dora
- honorable
Gile a da ipak napraviš makar da klik na sliku otvara drugi prozor? 
pa nek strada Kina šta me briga

pa nek strada Kina šta me briga

- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
A ja to klikom na skrol. 

Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- Dora
- honorable
Vežbam i ja sad klik na skrol ali mi nije navika, kliknem na sliku i kad je zatvorim ode mi forum... onda blago pocrvenim i.... 
99% foruma i sajtova fumkcioniše da se otvara novi tab ili u frejmu u najgorem slučaju. Linkovi otvaraju novi tab a slike jok

99% foruma i sajtova fumkcioniše da se otvara novi tab ili u frejmu u najgorem slučaju. Linkovi otvaraju novi tab a slike jok

- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Klik na http://www.arcs.org.rs/forum/ucp.php?i=165 pa onda kliknuti Daylight Saving Time je uključen: NE

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- speedhunter
- Garaža: 155 Q4
Hocu vecu sliku za avatar 

But once you get locked in to a serious drug collection,
not that we need it at all for the trip,
The tendancy is to push it as far as you can...
- Dora
- honorable
- speedhunter
- Garaža: 155 Q4
Pa toooo 

But once you get locked in to a serious drug collection,
- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
Da se ispod avatara postavi opcija za PP,a ne da treba da trazim clana medju korisnicima ili trazim njegove teme i postove (ako me razumete) 

- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Imaš ispod svakog posta,piše profile pa PM