Rostilj...
- Crni
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Ti mozda, ja moram meso doneti.

Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- Djukacs
- Garaža: ex.Alfa 147 1.9JTD
Alfa 159 1.9 JTDM - Lokacija: Pancevo
Da li treba jos nesto da se donese?Da ne doazim praznih ruku..
Da ne bude da sam dosao samo da jedem..
Re: Rostilj...
Da li treba jos nesto da se donese?Da ne doazim praznih ruku..
Da ne bude da sam dosao samo da jedem..
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Moze oko 10... dok se organizujemo, popijemo po nesto, raspalimo... dok se to ispece... taman bi bilo oko 12... ne zurimo nigde...
@Djukacs kad si bas zapeo, ti ponesi

da nam bar obrises soferke.... zaradices koje pivo i koji komad extra mesa

@Djukacs kad si bas zapeo, ti ponesi

da nam bar obrises soferke.... zaradices koje pivo i koji komad extra mesa
-
KaligulaKa
- Drug Član

- Crni
- Drug Član

Majonez, kecap i senf. 
Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
-
KaligulaKa
- Drug Član

Mnogo je kume....mnogo
Jel treba još nešto,viršle,neka salata hebem li ga šta još 
- Djukacs
- Garaža: ex.Alfa 147 1.9JTD
Alfa 159 1.9 JTDM - Lokacija: Pancevo
..Nije problem to mi je standardna oprema u gepeku..
nelle:
Ako budes hteo mozemo zajedno da krenemo iz Pa..
nelle:
Ako budes hteo mozemo zajedno da krenemo iz Pa..
- Crni
- Drug Član

Imamo cevape, bice nam mnogo ako nam doneses i virsle. 
-
KaligulaKa
- Drug Član

- DogoArgentino
Ako vam odgovara, mogu i ja da vas sacekam ko pancevca pa da prodefilujemo sa 3 lepotice do kosutnjaka... 
Ja idem iz Borce...
Ja idem iz Borce...
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
E sad' sam ogladneo zaDottore napisao:Daj neki kupus majonez i pavlaku od priloganelle napisao:Mnogo je kume....mnogo![]()
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
-
KaligulaKa
- Drug Član

Ti braco onda dodji 7 dana ranije da uživaš u roštilju koji će glavni kuvar da spremi
erdeljan napisao:E sad' sam ogladneo zaDottore napisao:Daj neki kupus majonez i pavlaku od priloganelle napisao:Mnogo je kume....mnogo![]()
![]()
Ti braco onda dodji 7 dana ranije da uživaš u roštilju koji će glavni kuvar da spremi
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Moze, samo da precizramo mesto. Danas je pao predlog da se rostilja posle krivine kod groblja, pa onaj pravac...tamo imaju da ili tri stola.
Crni napisao:Mogli bi malo ranije, oko 10?Makar oni sa cumurom i resetkom da raspale to.
Moze, samo da precizramo mesto. Danas je pao predlog da se rostilja posle krivine kod groblja, pa onaj pravac...tamo imaju da ili tri stola.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
-
KaligulaKa
- Drug Član

Bilo bi dobro napraviti pac za to meso......pa da malo odstoji 12-24 sata i obavezno malo piva u isti......jaoooo prste da poližeš!
Doneću ja i začin za roštilj
Doneću ja i začin za roštilj
- Crni
- Drug Član

Deder mi Pedja na mapi ti to.Dragon napisao: Moze, samo da precizramo mesto. Danas je pao predlog da se rostilja posle krivine kod groblja, pa onaj pravac...tamo imaju da ili tri stola.
- DogoArgentino
ukucaj u navigaciju "pravac posle krivine kod groblja" ... ima da resetujes softver 100%

- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Ulica je Pionirska, to je ona kojom se spustas pored kafica na ski stazi i onda prolazis pored groblja. Kad prodjes groblje, ima jedna lakat krivina udesno i onda pravac. S gornje strane su dva tri stola, a kola mozemo da parkiramo na prosiranju malo posle krivine ili uz put.
Mislim, moglo bi i kod Hajducke cesme, dole ima parking, ali sam danas prosao tu i velika je guzva, seljanije dosta, biju narodnjaci...

Mislim, moglo bi i kod Hajducke cesme, dole ima parking, ali sam danas prosao tu i velika je guzva, seljanije dosta, biju narodnjaci...

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Falcon037
- predsednik kluba

- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
To mu dođe ovde negde ?
http://maps.google.com/maps?q=44.779393 ... 1&t=w&z=16
Taman da ubacim koordinate u moju busolu
Ako imamo glavni roštilj onda ja neću nositi pomoćni, poteraću ovo ćumura što imam da se nađe i malo slannnice da se podmaže žica da ne bude suv roštilj
http://maps.google.com/maps?q=44.779393 ... 1&t=w&z=16
Taman da ubacim koordinate u moju busolu
Ako imamo glavni roštilj onda ja neću nositi pomoćni, poteraću ovo ćumura što imam da se nađe i malo slannnice da se podmaže žica da ne bude suv roštilj
- Macan
- Garaža: -Alfa Romeo 147 jtd ti-Alfa Romeo GT 1.8 ts
13.Macan(hebi ga ovaj br. ne volim ali kad je rostiljada u pitanju moze da prodje!Crni napisao:Daj da obnovimo spisak, nesto nas malo ima pa da se ne zeznemo za kolicinu, naletece jos neko mozda, neka se upise da znamo:
1.DogoArgentino
2.Dr
3.Nele
4. Dragon
5. Wicker
6. Crni
7. sibin (mozda)
8. edin
9. milorad1987 +1
10.Djukacs
11. Falcon037
12. Milorad
- edin
- Saradnik Uprave

- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Drustvo, stiglo 3 kg cevapa iz sjenice, tako da mislim da je pitnje cevapa reseno

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- DogoArgentino
Bravo majstore
Vec mi miris ulazi u nos a iz usta krece vodica...
Znaci crni, ti samo ponesi ostatak, koliko mislis da je jos potrebno.. ja mislim da za 15 ak ljudi ne treba vide od 7 kg mesa...
Vec mi miris ulazi u nos a iz usta krece vodica...
Znaci crni, ti samo ponesi ostatak, koliko mislis da je jos potrebno.. ja mislim da za 15 ak ljudi ne treba vide od 7 kg mesa...
- edin
- Saradnik Uprave

- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Hoces da vodis kera?
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- TheWickerMan
- Administrator

- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo