Sone Bg napisao:Ne razumem zasto neki ljudi unose negativnu energiju, ako subotom moze da bude ful zajebancija na Kosutnjaku ne vidim zasto ovde nece biti. Neka malo procitaju temu sa Kosutnjaka i videce da nikom nikad nije bilo lose ili smor a nekad zna da bude i 5 ljudi a ne ovde gde ce nas biti 10-15 puta vise, hocu da kazem cim Bole dolazi redovno na Kosutnjak iz Kraljeva(ponekad i bez kola) i nikad se nije zalio zasto drugi traze dlaku u jajetu. Ja ne znam da je ikad bilo lose kad su Alfisti u pitanju, a sad da l' ce da pocne u tacno u 12 ili par minuta je totalno nebitno. Ja sad ne znam sta ljudi ocekuju striptizete i deda mraza. Dovoljna je pozitivna energija, Alfice i dobra ekipa i sta nam vise treba.
Izvinjavam se za ovaj esej ljudima koji imaju isto misljenje kao i ja i sto smaram ovde sa referatima ali morao sam da kazem, jace od mene

Drugari, ima li nas za subotu? Parking kod bazena, 12h, cakulanje, sale, razmene iskustava, kafica, mornarci, sunce i naravno gospodja.
Taman da dogovorimo ko sta kupuje za rostilj sledece subote i pripremimo se za Huju i Sloveniju.
'ajmo ljudi!