Da li zna neko da li postoji tu neka blokada na 200 ili sta se desava, i kako to moze da se skine i koliko je para ?
Hvala unapred

To i mene zanima i da je cip ja jos nisam cuo da neki dodaje 35 km/h max brzineDejanGT napisao:Bolje ti nama odgovori kako si uspeo da voziš 225 km/h auto čija je maksimalna brzina 191 km/h ? To je mnogo veća magija...
Djordje147++ napisao:alfu 147 sa 115 ks i terao sam je 225 km/h pa mi sada cudno sta se desava.
Ma sta je za tebe 900 kilometara izdrzaceserdeljan napisao:Slab si sa brojkama - koje je nakraju godiste, 04 ili 05?
Trenutno sam u kancelariji ali cim kancelarija bude na parkingu postavljam, danas sam presao (za sada) nekih 600km a imam jos cirka 300.
erdeljan napisao:Pa ovde si napisao da je 2004 ali nema veze, nashi smo
Moras ga probati barem 200km/h lep dozivljajDottore napisao:A meni bio dozivljaj da vozim 147 130 na sat na autoputukolotrazi samo vuku,ojacao sam ruku tad
Mada bi voleo na NAVAK da odem da je razvucem da vidim kako ide
Djordje147++ napisao:vozio alfu 147 sa 115 ks i terao sam je 225 km/h
DejanGT napisao:Bolje ti nama odgovori kako si uspeo da voziš 225 km/h auto čija je maksimalna brzina 191 km/h ? To je mnogo veća magija...
Pssst, i ti bi da možeš. :-Pnelle napisao:U jbt koje se ovde brzine pominju.....QQ!
Bez problema je mogao 20 da doda, plus blaga nizbrdica i eto. Ja sam na putu za Kg zimus, išao Stilom 175 (po GPS), a maksimalna deklarisana brzina je 172. :-)TheWickerMan napisao:Djordje147++ napisao:vozio alfu 147 sa 115 ks i terao sam je 225 km/hDejanGT napisao:Bolje ti nama odgovori kako si uspeo da voziš 225 km/h auto čija je maksimalna brzina 191 km/h ? To je mnogo veća magija...![]()
Nemoguće je ali baš nemoguće toliko ... razumem nizbrdicu i da cajger laže jer su fabrički tako baždareni ali 34 km/h preko maksimalne brzine je nemoguće... verovatno ti cajger ne valja na toj bivšoj Alfi... koja je brzina izmerena GPSom?
p
nidza napisao:Pssst, i ti bi da možeš. :-Pnelle napisao:U jbt koje se ovde brzine pominju.....QQ!
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”