Nekako mi sva zdepasta

Dođem slike

@Sone,baci neku fotku iz tečine kolekcije

p.s.
Ona Lajka ode za 2.000

Ima logikeOMP napisao:imam i ja ovakvu 8c ali mi najvise bode oci sto su tockovi uvuceni i kao da su broj manji, kad bi to bilo ok cela slika auta bi izlgedala durgacije tako da mislim da nije omasena "skoljka" nego tockoviimam 8c i u 1/24 razmeri i kad uporedim "skoljek" deluje da je to to samo tockovi zezaju stvar
Javi mi na pp kad budes uzimao sebi nešto, ja bi uzeo 2, 3 modela 159-ke (jednu običnu u crvenoj boji, i video sam po netu da imaju kao pandurske, safety car i slične varijante)... Pa ako teča bude donosio 20 komada tebi, onda može da se ''uglave'' još 2, 3...Sone Bg napisao:Ljudi ja sam tek sad video da postoji ova tema. Ako nekome bilo sta treba neka mi se javi jer je moj teca kolekcionar, mislim da ima preko 7000 modela. Koliko se secam znam da mi je rekao mu makete donosi covek iz inostranstva po tipa 6 evrica, inace on ih i sam popravlja. Otici cu ovih dana da slikam da vidite o cemu se radi. Ja vec duze vreme skupljam pare da kazem da mi naruci jedno 20 modela Alfe i po kojeg Ferarija.