Registraciona nalepnica
- alexa
Jel neko mozda imao isti problem da mu je trebala nova registraciona nalepnica iz bilo kog razloga(ostecena,pogresno zalepljena,zamena soferke..)u toku vazece registracije,da li neko zna koliki je taj zulum?
Cujem neke price da je za regularnu registraciju neka sitna taksa,a u slucaju da ti treba druga iz nekog razloga dranje da nema dalje ; tipa 2000 din. i vise..?!
Cujem neke price da je za regularnu registraciju neka sitna taksa,a u slucaju da ti treba druga iz nekog razloga dranje da nema dalje ; tipa 2000 din. i vise..?!
- 982026
- Garaža: Hornet 919
- alexa
..znaci ipak je tako..hmm,vidim ja da cu da nosim sa sobom parce stare soferke sa nalepnicom..
i ovaj rad.. "A nova je u fazi izrade,pre neki dan sam bio i trazio novu.." 

- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Nigy
- Garaža: .
Novu sam dobio u roku od 5 min jer uzimu blanko nalepnicu koju ubace u stampac pa se na njoj odstampa registracija i datum isticana iste.
Re: Registraciona nalepnica
U januaru sam registrovao makinu i dobio nalepnicu bez uputstva kako se lepi, probao da je zalepim kao transfer foliju sto je urodilo kupovinom nove on nekih 2k din.alexa napisao:..znaci ipak je tako..hmm,vidim ja da cu da nosim sa sobom parce stare soferke sa nalepnicom..
i ovaj rad.. "A nova je u fazi izrade,pre neki dan sam bio i trazio novu.."
Novu sam dobio u roku od 5 min jer uzimu blanko nalepnicu koju ubace u stampac pa se na njoj odstampa registracija i datum isticana iste.
- alexa
Ma Zmaju menjam soferku,ne treba mi upustvo,hvala.Bar to znam da radim,inace se bavim folijama,reklame i tako to..a nisam znao da je odmah urade,da imaju blanko..ali svakako cu da nosim parce soferke sa starom nalepnicom do daljnjeg.. 

- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Ma znam, nego sam postavio ovde zbog naslova teme. Mnogo ljudi, ukljucujuci mene, imalo muke s lepljenjem tih nalepnica.
Najjaca je moje zena koja je nalepila na soferku sve sa belim papirom...
Najjaca je moje zena koja je nalepila na soferku sve sa belim papirom...

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ima likova koji zalepe naopacke i to sa vozavece strane,sa sve papirom,pa bar da je dole nego u visini gde gleda
dok za prikolicu je kontra napepnica i lepi se sa spoljne strane,i manja je
kako cemo mi to skidati za sledecu registraciju,nemam poima,bice unakazenih soferki,strugano nozem...
dok za prikolicu je kontra napepnica i lepi se sa spoljne strane,i manja je
kako cemo mi to skidati za sledecu registraciju,nemam poima,bice unakazenih soferki,strugano nozem...
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- YUgisa
- Garaža: Yugo 1.1EFI
Ja sam pre mesec dana registrovao auto i nisam dobio nikakvo objasnjenje, ni pismeno ni usmeno... Nije mi bilo problem zalepiti jer sam pogledao na netu, ali mislim da je sramota da posle skoro godinu dana nisu u stanju da izdaju odstampano objasnjenje za to... A i ta nalepnica kosta 400din, prosto neverovatno da nabiju toliko taksi da bude 5 puta vise...
Sto kaze moj drug, ako ti razbiju soferku, molis se da ti se ne pocepa nalepnica pa odseces taj cosak soferke i zalepis na novu soferku 

Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
- alexa
Skidao sam ja drugaru,kupio je auto pa da bi malo podelio troskove uradio je prenos,nove tablice,nalepnicu..Kroz recimo 2 meseca mu je isticala reg.pa kad je reg.dobio je novu nalepnicu..Skine se jedan sloj,a ostane na staklu dosta toga(kao one decije tetovaze iz zvaka),e to sam obrisao nitrom..Cujem da jedan limar skine ne ostecenu da bi stavio na novu,cekam da mi jave ne znam da li ce da otkrije tehnologiju..mada mislim da nema sanse da je skine a ne osteti..
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Sto se tice skidanja starih nalepnica, kupio sam na Petrol pumi ovu stvarcicu za te stvari koja je mnogo korisna. Obicna plastika i zilet unutra, cijena prava sitnica - 30 dinara.
Lako se skine tvrdi deo nalepnice, ostane malo lepljive mase, a onda sudjercic i alkohol i gotovo.

Lako se skine tvrdi deo nalepnice, ostane malo lepljive mase, a onda sudjercic i alkohol i gotovo.

- alfa_gt
- Garaža: Alfa Romeo GT, 1.9 JTD, 2005 (Mala)
ja furam sje*anu nalepnicu, nisam imala zivaca da se cimam uopste da podnosim zahtev za novom (nisam znala da je tako brzo), a iskreno - nisam htela ni da dajem 2k za takvu glupost (nosim sve vreme u autu fotke za slucaj da me panduri pitaju nesto, da im pokazem zasto je takva)
u oktobru prosle godine smo imale nesrecu, razbili nam zlikovci soferku, i to je udarac bio pravo na nalepnicu (bilo je po nacionalnoj osnovi, necu da detaljisem sada, kada predstavim malu u virusu bice sve tamo; ali je bilo ciljano na nalepnicu, jer su na njoj te nacionalne oznake), u svakom sl - centar udara je bila nalepnica, pa mozete misliti u koliko je losem stanju.... momci u servisu su mi skinuli sve vinjete i nalpenicu za reg i prelepili na novu soferku - na svim vinjetama je naravno pisalo invalid (grrr), a reg nalepnica je totalno unistena, sva izbledela i naravno - lepak popustio pa landara, sve vreme cekam kad ce da otpadne (narocito zimus dok je grejanje radilo), medjutim drzi se, i jedva cekam Jun da je zamenim
e sad - kruze price cak da kada ti dodje druga godina registracije, da moras da cuvas tu staru nalepnicu i da je furas na soferki zajedno sa novom - jel' to tacno (i cemu uopste to??)
u oktobru prosle godine smo imale nesrecu, razbili nam zlikovci soferku, i to je udarac bio pravo na nalepnicu (bilo je po nacionalnoj osnovi, necu da detaljisem sada, kada predstavim malu u virusu bice sve tamo; ali je bilo ciljano na nalepnicu, jer su na njoj te nacionalne oznake), u svakom sl - centar udara je bila nalepnica, pa mozete misliti u koliko je losem stanju.... momci u servisu su mi skinuli sve vinjete i nalpenicu za reg i prelepili na novu soferku - na svim vinjetama je naravno pisalo invalid (grrr), a reg nalepnica je totalno unistena, sva izbledela i naravno - lepak popustio pa landara, sve vreme cekam kad ce da otpadne (narocito zimus dok je grejanje radilo), medjutim drzi se, i jedva cekam Jun da je zamenim
e sad - kruze price cak da kada ti dodje druga godina registracije, da moras da cuvas tu staru nalepnicu i da je furas na soferki zajedno sa novom - jel' to tacno (i cemu uopste to??)
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
kad dođe vreme,staru skidaš a stavljaš novu 
nema potrebe čuvati staru
a i što bi,za 7 godina bi imali 7 komada,to je automatski manja vidljivost na desnoj strani 

nema potrebe čuvati staru

- alfa_gt
- TheWickerMan
- Administrator
- alfa_gt
ili eventualno kad slucajno ugledas neko mesto za parking, pa pravo iz najbrze trake ostro udesno 

- TheWickerMan
- Administrator
A ne,to nikako,savesni smo vozači,ne ide baš iz skroz leve trake pravo na parking

- zen
- Garaža: Alfa Romeo GT 2.0 JTS
Budi ti savestan ali ja ovde na Vračaru kad ugledam mesto skačem i preko šina i dve suprotne trake ako treba.
There's nothing wrong that $100 won't fix.
- TheWickerMan
- Administrator
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Re: Registraciona nalepnica
Sto je nele fin od kad je stavio 19-ice ne ide preko sinanelle napisao:Jaoo jao koliko nesavesnih vozača...QQ

Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
za sve koji seku suprotnu traku, šine, belu liniju i sl samo da im neko ne "ukrade" parking mesto predlažem da uzmu neki skuter i voze se jedan dan kroz grad. sagledaće svoje postupke iz jedne druge perspektive. 

- milosh024
- Garaža: Alfa Romeo
Ima lik neki ovde sto menja soferke i ima nacin da skine tu nalepnicu i da je vrati na soferku....natapa je sa necim, nisam video...
drugu dobru foru mi je prodao jedan kamiondzija, posto vozi kombi i non stop je na putu i desi mu se da mu kamen zezne soferku cesto....novu nalepnicu namazes providnim tecnim sapunom za ruke sa lepljive strane i prislonis je na soferku....malo stisnes da visak sapuna izadje i obrises okolo....ako bude potrebe da se skida vrlo lako je skines, opet namazes i stavis na novu soferku....
Moje iskustvo je da sa noktom skines gornji sloj, zatim drugu foliju koj je u sredini i onda polako brake klinerom zuljas dok sve ne sidje, samim tim se i odmasti.......
drugu dobru foru mi je prodao jedan kamiondzija, posto vozi kombi i non stop je na putu i desi mu se da mu kamen zezne soferku cesto....novu nalepnicu namazes providnim tecnim sapunom za ruke sa lepljive strane i prislonis je na soferku....malo stisnes da visak sapuna izadje i obrises okolo....ako bude potrebe da se skida vrlo lako je skines, opet namazes i stavis na novu soferku....
Moje iskustvo je da sa noktom skines gornji sloj, zatim drugu foliju koj je u sredini i onda polako brake klinerom zuljas dok sve ne sidje, samim tim se i odmasti.......
Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
- Petronija
- Drug Član
- Garaža: AR 33 1.7 16v QV '92.
AR 33 1.3 '93
AR 156 1.9 16v mjet '03 - Lokacija: Zemun
Ja sam moju skidao pre par dana uz pomoc starog tipa zileta koji se nalazio u prvoj pomoci. Prvo skinuo foliu pa aceton na krpicu za ostatak lepka.
- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
Znači ako sam dobro razumeo skida se stara nalepnica, stavlja se nova? Nema potrebe zadržavati prethodnu nalepnicu na šoferšajbni?
Sad samo da smislim kojom ću magijom da skinem staru nalepnicu
Sad samo da smislim kojom ću magijom da skinem staru nalepnicu

FANTAZ'JA