Potreban mi je savjet.
dakle prije nekoliko dana izgorela mi lamela,
e sad cekam platu pa da to zamijenim, medjutim , prijatelj jedan me je istripovao da je moguce i da mi je zamajac otisao.
pa ako neko moze da me malo uputu koji su to simptoni koji mogu utvrdti da je zamajac otisao,
dakle pored sto mi je izgorelo kvacilo, takodje mi auta zna da zatrese kad ga gasim, tj da bas se motor protrese
ako nedje postoji slicna tema izvinjavam se administratorima.
pozdrav i hvala-
Info
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
U kakvom je stanju zamajac moze da se tacno proveri samo kad se skine.
Kakvi su ti bili simptomi pre nego sto je riknula lamela? Da li je tresao auto prilikom kretanja ili prebacivanja iz prve u drugu? Da li je bilo nekih metalnih zvukova?
Kakvi su ti bili simptomi pre nego sto je riknula lamela? Da li je tresao auto prilikom kretanja ili prebacivanja iz prve u drugu? Da li je bilo nekih metalnih zvukova?
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Hvala pogledat cu to koliko je sjutra
uglavnom Hvala Svima,
nego u CG nema bas nekih izbor majstora za Alfe iskreno i to sto ima je bzv
Re: Info
Jeste ponekad malo zatrese, kad krecem i bas kod prebacivanja prva-drugaDragon napisao:U kakvom je stanju zamajac moze da se tacno proveri samo kad se skine.
edin napisao:Za pocetak, sta vozis?
Vozim 147 1,9 02"
SlobeX napisao:To što ti se motor strese može biti i nosač motora,pogledaj na desnoj strani vidjećeš polugu malu sa dvije gume dali su oštećene.Pozdrav
Hvala pogledat cu to koliko je sjutra
uglavnom Hvala Svima,
nego u CG nema bas nekih izbor majstora za Alfe iskreno i to sto ima je bzv
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”