Odlična ideja brateMique napisao: Sibin druze , ove tvoje fotke gde si slikao Milicu u ponedeljak se salju ovim mojima u Sloveniju za Dunlop-ov kalendar za 2013. godinu.

nele brate,bićeš na kalendaru

Odlična ideja brateMique napisao: Sibin druze , ove tvoje fotke gde si slikao Milicu u ponedeljak se salju ovim mojima u Sloveniju za Dunlop-ov kalendar za 2013. godinu.
Hajde brate, vidiš da te Milka gledanelle napisao:Sav sam ti ja za kalendar.....nemam prednji zub,kosa mi se proredila kao komšinicina gibanica,stomak kao Tiki bojler od 5 litaraPravi maneken
Ma ... krov hteo sam da dodjem, ali sam se sjebao, ako neko zna sta je sinus pilonidalis sve ce mu biti jasnoBrana napisao:Evo docicu i ja sa ulubljenim krovom ako ce ti biti lakseDarkstar napisao:Ja sam mislio po prvi put da dodjem, da vas upoznam, ali mi glupo dok mi je jos krov ulubljennije da kazemo pokazni primerak trenutno
Pokusavam da sredim sve do Ade i okupljanja bukvalno nemam vremena da disem + mi je registracija 15-og maja + treba da ide u folije tj menjam joj opis totalno
i moram to sve da zavrsim pre 15-og zbog boje koja ce ici u saobracajnu.
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”