145 cima u voznji, pomoc...:)
- TheNixa
- user
- Garaža: Alfa romeo 164 2.0 ts super ex
Alfa romeo 156 1.8 ts ex
Alfa romeo 159 1.9 sw - Lokacija: Beograd
E ovako...drugar je kupio 145 97. god. 1.4 16v...odlican autic ispao, lepo ide, ocuvan....samo ima jedan mali problem...desava se u voznji da prestane da vuce....kao da je pustio gas...tako izgleda, a nece da prima gas, sta god on radio...to traje par sekundi i onda se vrati u normalu....bez obzira na brzinu, broj obrtaja, dal je zagrejana/hladna....znaci sama od sebe ponekad tako zakuca...sta moze biti osim pumpe za gorivo koja je nova???
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Filter za gorivo,liči na zastoj na dovodu goriva 

A Man's Got to Know His Limitations...
- ctrl alt del
- Garaža: AR 146 1.4TS
Očisti i dizne...
IDEMO U RAT DA SE BIJETE.
NEKI ĆETE DA POGINETE.
A NEKI ĆEMO I DA SE VRATIMO.
NEKI ĆETE DA POGINETE.
A NEKI ĆEMO I DA SE VRATIMO.
- TheNixa
- user
- Garaža: Alfa romeo 164 2.0 ts super ex
Alfa romeo 156 1.8 ts ex
Alfa romeo 159 1.9 sw - Lokacija: Beograd
Ma i filter je nov, radjeni svi servisi, ciscene dizne....sve je u savrsenom stanju, a ne radi tako.....mislim ide kao luda...dok ne zakuca tih par sekundi...da nije do kompa, jel bi reset pomogao ili sta???
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Verovatno je do kompa, imao sam slicne probleme na ranijem autu, koji doduse nije alfa ali svejedno, kom je komp, i tu ima jos i nekih releja koji mogu da prave probleme, i meni je slucajno resio neki totalno nevezani majstor za tipa marku kola vec neki koji se iskljucivo bavi elektronikom, tj kompovima i instalacijama.
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- Ducero
- Garaža: 145 Bomber,ostatak garaze zauzimaju bicikle
Eto,ja sam imao isto problema sa stucanjem,a na 3000 obrtaja je znao da proguta knedlu.Ono sto sam odmah primetio jeste,da je sve to prestalo od kada je Gumetina stavio novi cip i mapu.Posle pola godine javili su se slicni simptomi,ali se ispostavilo da su svecice bile za zamenu.
Moze da bude do kompa,a ne mora da znaci...
Moze da bude do kompa,a ne mora da znaci...
I like big, fat men like you. When they fall, they make more noise. And sometimes they never get up.
https://www.facebook.com/pages/Ducero-C ... 409?ref=hl
https://www.facebook.com/pages/Ducero-C ... 409?ref=hl
- Stex
- Garaža: 145 1.8TS
Moja se tako ponašala kad je otišla lambda sonda. Lepo ide, i odjednom prestane da vuče.
Free Your Mind...And Your Ass Will Follow
Ja sam skoro rijesio taj problem kod moje Alfe, skinuo sam joj katalizator, i posle toga nikad vise nije zastucala