Planiram uskoro da ga ugradim,zanima me koji uredjaj preporučujete,gde u Novom Sadu,nemojte samo u Doru,treba mi komentari proistekli iz iskustva.

da ali ces brzo da potrosis tu razliku na stelovanje i sredjivanje instalacije ako se na pocetku ne ugradi kako treba.powrmax napisao:Ne kazem ja da je Dora preskup al ako drugi servisi (njih oko 6) u NS-u ugradjuju od 100-120 evra jeftini,znaci to na ovu krizu! Inace znam da mi treba sekvent...svuda je oko 500evra sa atestom,a kod njega je nesto preko 600.
Ako ne platis na mostu, platices na cupriji!Kaze nas narod!sibin napisao:da ali ces brzo da potrosis tu razliku na stelovanje i sredjivanje instalacije ako se na pocetku ne ugradi kako treba.powrmax napisao:Ne kazem ja da je Dora preskup al ako drugi servisi (njih oko 6) u NS-u ugradjuju od 100-120 evra jeftini,znaci to na ovu krizu! Inace znam da mi treba sekvent...svuda je oko 500evra sa atestom,a kod njega je nesto preko 600.
Malo glupo, ali lepo sam ti rekao, sorryedin napisao:Idi kod nekog proverenog, i ne razmisljaj puno, jer i ako krene po zlu znas da si bio kod najboljeg da ne bude posle, "e, da si isao tamo ili vamo... bilo bi bolje"
....covek kad bi znao gde ce da padne,on bi tu seo.... ja se vodim onom logikom da ja ne bi radio nesto ako to ne znam.....ali izgleda da nije tako....edin napisao:Malo glupo, ali lepo sam ti rekao, sorryedin napisao:Idi kod nekog proverenog, i ne razmisljaj puno, jer i ako krene po zlu znas da si bio kod najboljeg da ne bude posle, "e, da si isao tamo ili vamo... bilo bi bolje"
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”