Kad sam je uzeo presla je 232000 sad je 244000 znaci kod mene je presla nekih 12.000km,nisam znao nista o odrzavanju do skoro pa sam resio neke stvari da zamenim.
Svecice su mu super bosna,to sam cuo da nikako nebi trebalo da tako radi,majstor kod koga sam bio kaze da su najbolje Golden Lodge 25 hl,ali one nigde ne mogu da se nadju e sad ako mi mozete reci koje druge da uzmem,inace auto je samo na plinu benzin nije u funkciji.Drugi problem je sto benzin uopste nije u funkciji,cak i ne pali na benzin vec na plin i dugo nije radio na benzin,mozda je otisla i pumpa i dizne,to cu uskoro da sredim.
Za godinu dana nisam imao problema,osim kada mi je pre mesec dana izgorela bombina pa sam uzeo drugu novu,ali neznam uzrok zasto se to desilo.
I imam jos jedan problem trenutno,kad god ugasim auto,na delovima karoserije pojedinim baca struju kako god dodjem u kontaktu rukom oseti se,a ne prazni akumulator uvek pali bez problema sve radi kako treba,jel zna mozda neko o cemu se radi?
Pitam za savet sto se tice svecica,koje da uzmem cuo sam za NGK,ali ako mozete mi reci koji model za plin?
I sta jos savetujete da praktikujem sto se tice odrzavanja,ulje,filteri,i sve ostalo ako mi mozete reci??
Hvala unapred