Alfisti and Alfa Romeo clubs, welcome! Please feel free to introduce your club and inform us about your events!
Ostali skupovi kod nas i u inostranstvu.
Malo ovde svi spavaju kada je reč o skupu u BL
Ajde da vidimo hoće ići neko odavde iz kluba?? Mislim da bi red bio da pružimo podršku novo-osnovanom klubu iz BL koji se osnovao baš zbog organizovanja ovog skupa!
Mnogo više informacija ima ovde: http://alfisti.hr/forum/index.php?topic ... 069960#new" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali u suštini u pitanju je dvodnevni skup, prvi dan skup je na stazi Zalužani a drugi se kolonski putuje do Jajca... U plan su uključene i pauze za klopu i organizovano prenoćište. Cena "ulaza" na skup je 11e, ona uključuje vožnju po stazi i ostale prateće troškove, i meni je skroz korektna.
Možemo ovde krenuti sa listom prijava, a kasnije je prebaciti u novu temu ako bude potrebe.
Tacno je da se spava kad je u pitanju skup i to prvi regionalni!Ja sam od 21.04 do 30.04 u Doboju,i ako bude ekipe sa ARCS-a da ide pojavio bih se i ja.Program je odlican,dan prije se vozi na stazi i sl.Kontaktiracu momka iz BL koji je u org.,pa nek nesto i on napise ovdje.Barem vama iz BG i NS-a nije daleko,ja imam 500 km iz Sutomora.